Sprzedam konto w PoE

Sprzedam konto w PoE (Konto beta member, czyt. będziesz mógł na nim grać na closed beta, a nie tylko w beta weekend)

Cena jaka mnie interesuje to SMS za 23zł do World of Tanks.

Sprzedaje to konto z tego powodu iż nie gram w PoE, nie jara mnie ta gra zbytnio.

Konto to zostało szczęśliwie wylosowane na Beta Testera, po 3 dniach od rejestracji, możecie mi gratulować :P...

Istnieje od 5 Kwietnia.

Na pewno nie podam pierwszy passów, także jeśli chcesz mnie oyebać to nawet nie pisz w tym temacie.

Jeśli macie wątpliwości zapraszę na mumble, nie jestem dzieciakiem które tylko czeka na jakiegoś naiwniaka. Po prostu potrzebuje Golda w WoT a w PoE nie gram, a popyt na te konta jest podobno spory :D.

Sprzedam konto w PoE (Konto beta member, czyt. będziesz mógł na nim grać na closed beta, a nie tylko w beta weekend)Cena jaka mnie interesuje to SMS za 23zł do World of Tanks.Sprzedaje to konto z tego powodu iż nie gram w PoE, nie jara mnie ta gra zbytnio.Konto to zostało szczęśliwie wylosowane na Beta Testera, po 3 dniach od rejestracji, możecie mi gratulować ...Istnieje od 5 Kwietnia.Na pewno nie podam pierwszy passów, także jeśli chcesz mnie oyebać to nawet nie pisz w tym temacie.Jeśli macie wątpliwości zapraszę na mumble, nie jestem dzieciakiem które tylko czeka na jakiegoś naiwniaka. Po prostu potrzebuje Golda w WoT a w PoE nie gram, a popyt na te konta jest podobno spory .

Troszkę się spóźniłeś niedługo OB XD

ob zostało przesunięte, nie wiadomo na kiedy, ale nie bedzie w nastepnym miesiaciu, wiec jeszcze ma szanse xd

Nie ma szans , handel CBT jest zakazany.

No co ty nie "napiszesz" serio ? :)

U nich czy tutaj na forum? Jak u nich to niby kto miałby się dowiedzieć :D?

OB pewnie i tak jeszcze dalej będzie przesunięta, a może ktoś chce w ostatni miesiąc wakacji pomaniaczyć troszkę :).

Fakt faktem żądam sporo, ale konto leci do ręki, nie trzeba się męczyć z allegro i czekać. Możliwe że będę miał więcej kont, założyłem ich około 10 ale jak narazie tylko jedno jest beta memberem :P

kazdy koles z mozgiem wolaby kupic juz za 30zł support pack, dostaje klucz, kasa leci do tworcow, jest pierwszym i jedynym posiadaczem konta, a do tego ma 100 wirtualnej waluty w grze ktora jest wlasnie warta rowno 30zł.

btw. czemu nie dajecie takim ludziom warnów? dzial targowisko nie obowiazuje? czemu modzi zamiast karac, olewaja to i robia burdel z forum.

Zly dzial, zamykam. Mysl.

Sprzedam konto w PoE (Konto beta member, czyt. będziesz mógł na nim grać na closed beta, a nie tylko w beta weekend)

Cena jaka mnie interesuje to SMS za 23zł do World of Tanks.

Sprzedaje to konto z tego powodu iż nie gram w PoE, nie jara mnie ta gra zbytnio.

Konto to zostało szczęśliwie wylosowane na Beta Testera, po 3 dniach od rejestracji, możecie mi gratulować :P...

Istnieje od 5 Kwietnia.

Na pewno nie podam pierwszy passów, także jeśli chcesz mnie oyebać to nawet nie pisz w tym temacie.

Jeśli macie wątpliwości zapraszę na mumble, nie jestem dzieciakiem które tylko czeka na jakiegoś naiwniaka. Po prostu potrzebuje Golda w WoT a w PoE nie gram, a popyt na te konta jest podobno spory :D.