Witam,
Posiadam do sprzedania konto w grze The Elder Scrolls Online. Poziom CP (Champion Points) to 1200, zaś na koncie znajdują się cztery maksymalnie wypoziomowane postacie oraz całe mnóstwo itemów bardziej lub mniej wartościowych. W banku na dobry start jest 1,000,000 w złocie oraz 5,500,000 alliance points, zaś na koncie jest 500 transmute crystals .
Dożywotnie członkostwo w jednej z najlepszych gildii kupieckich (nie trzeba płacić tygodniowo ani spełniać wymagań co tygodniowej sprzedaży za minimalną kwotę).
Nazwa konta niestety jest przypisana na stałe i nie da się jej zmienić, nazwy postaci można zmieniać, jednak kosztuje to 2500 koron które trzeba kupić osobno. Konto nigdy nie było zbanowane itp.
Wszystkie postacie mają zresetowane champion points (po ostatnich aktualizacjach uznałem, że skoro i tak już nie gram, to nowy właściciel/właścicielka powinien zdecydować jak je rozłożyć).
Cena za konto: 350zł.
Po zakupie podam ci wszystkie dane niezbędne do przelewu, po otrzymaniu przelewu wysyłam ci nazwę konta oraz hasło które po zalogowaniu na stronie internetowej gry musisz zmienić na własne. Strona gry posiada zabezpieczenie podobne do Steam Guard. Podejmujesz próbę zalogowania na konto przy użyciu danych które ci wysłałem, na mój adres e-mail zostanie wysłany kod, że zalogowano się z nieznanego urządzenia i trzeba je autoryzować. Wysyłam tobie ten kod i logujesz się na swoim komputerze, zmieniasz e-mail oraz hasło na swoje własne i od tej pory jesteś jedynym właścicielem/właścicielką tego konta.
Założyłem konto na tym portalu niedawno, tak więc moja wiarygodność jest bliska zeru. Jeśli chcesz, możemy dobić targu przez Allegro, będziesz się czuł/czuła bezpieczniej. Mam tam konto od 14 lat jednak wtedy musisz pokryć koszty prowizji od sprzedaży dla Allegro w wysokości 32 zł.
Pod tym linkiem : https://ibb.co/VJZvZpx jest pokazana cała zawartość konta tzn. postacie, zawartość banku oraz collections, zawartość domu itd. Najlepiej jest pobrać to zdjęcie na swój komputer i oglądać w powiększeniu, musiałem tam zmieścić wszystko gdyż jako nowy użytkownik tego forum mogę dodać tylko dwa zdjęcia
Na stałe odblokowany jest rozdział oraz DLC wymienione poniżej (Nie trzeba mieć aktywnej subskrypcji ESO+ aby podróżować do obszarów z nimi związanych)
Rozdział (chapter) : Greymoor
DLC:
- Morrowind (oraz do tego edycja kolekcjonerska Morrowind ze wszystkimi swoimi dodatkami),
- Summerset,
- Clockwork City,
- Murkmire,
- Dark Brotherhood,
- Thieves Guild,
- Shadows of the Hist (do tego DLC zaliczają się podziemia : Cradle of Shadows oraz Ruins of Mazzatun),
- Imperial City,
- Unhallowed Grave,
- Icereach,
Postacie:
Rasa: Nord
Profesja: Dragonknight
Ta postać to klasyczny tzw. Tank (czołg). Ciężka zbroja, olbrzymia ilość HP oraz health recovery sprawiają, że bardzo ciężko go zabić.
Ma również maksymalnie rozwinięte Antiquities System (Scrying i Excavation). Dzięki temu można szukać i wykopać antyki dowolnego poziomu w całym Tamriel czyli także Mythic Sets.
Dodatkowo ma 1,200,000 alliance points oraz mnóstwo transmutation geodes, każda z nich to 50 transmute crystals (nagroda na zakończenie 30 dniowej kampanii w Cyrodill) oraz kilka mniejszych.
- Jest on także wilkołakiem i ma maksymalnie rozwinięte wszystkie umiejętności wilkołaka.
Rasa: Nord
Profesja: Sorcerer
Tą postacią grałem jedynie jako healer, oczywiście można go przerobić na ofensywnego maga.
- Nie jest on ani wilkołakiem ani wampirem.
Rasa: Dunmer
Profesja: Nightblade
Tą postacią grałem najdłużej. Jest to crafter, może on zrobić dowolny “set” czyli każdą zbroję i broń jak również ugotować jedne z najlepszych jedzonek czyli “Orzorga’s smoked bear haunch” oraz “Bewitched Sugar Skulls” (w siedzibie gildii są wszystkie dostępne w grze stacje do zrobienia “setów”). Poza tym zwiedził całe Tamriel i dotrze prawie wszędzie.
Ma odblokowywane większość osiągnięć w PvP i posiada rangę Grand Warlord (Ebonheart Pact).
- Ta postać jest także wilkołakiem.
Rasa: Khajiit
Profesja: Nightblade
Zabójca na zlecenie i do tego świetny złodziej. Specjalista od skradania i bycia niewidzialnym
- Ta postać jest także wampirem.
W banku poza milionem w złocie, na szczególną uwagę zasługuje kolekcja złotej biżuterii. Kilka z nich jest przypisanych do konta jednak 90% można bez problemu sprzedać. Z “Witches Festival Writs” mamy tytuł “The Witch” albo można je sprzedać za ładną sumkę. Jest również spory zapas Soul Gems.
Na koncie odblokowane są dwa domy: Ebonheart Chateau oraz Ald Velothi Harbor House (Penthouse to tylko zwykły darmowy pokój)
Ebonheart Chateau to jeden z najdroższych i najbardziej ekskluzywnych domów dostępnych w grze. Znajdują się w nim rzeczy które można sprzedać za ładną sumkę jeśli będziesz potrzebować kasy. Spędziłem sporo czasu i wydałem dużo złota na urządzenie go.
Drugi dom czyli Ald Velothi Harbor House jest pusty.