Cześć, mam konto Wot na sprzedaż, wracam do niego co jakiś czas, ale bez szału, więc się chętnie pozbędę nie wracając już tam. Konto nie jest jakieś super, ale jest kilka premek i mała ilość bitew, pozwoli to na wyciągnięcie większego WN8 jeżeli komuś na tym zależy.
Na koncie znajdują się:
- 4854 bitwy - 49,30% wygranych
- 1045,11 WN8
- 4097 klasyfikacji osobistej
- Is7, Obj. 430U, sporo drzewek zrobionych do 6, 7, 8 tieru. Teraz robiłem Obj. 140, nie wiele zostało na 8 tierze do odblokowania 9 tieru.
- Nick nie był nigdy zmieniany.
Z premek:
- leKpz M 41 90 mm GF: VIII tier, 159 bitew
- Löwe: VIII tier, 129 bitew
- T-44-100: VIII Tier, 3 bitwy, kupiony niedawno
- 112: VIII tier, 43 bitwy
- Somua SM: VIII tier, 41 bitew
- Strv m/42-57 Alt A.2: VI tier, 57 bitew
- Type 64: VI tier, 38 bitew
- T-34-85M: VI tier, 5 bitew
- T-29: III tier, 4 bitwy
- Tetrarch: II Tier, 7 bitew
Na koncie grałem tylko mając premkę, jest około 880 golda na stanie, obligacji chyba coś koło 3k, starałem się na każdy czołg mieć wyposażenie, więc kupowało się dosyłacze itd, 85% czołgów używanych i to grindówki i to premki są wyposażone w ten sprzęt. Racje bojowe posprzedawałem, ale nie było tego dużo. Proszę o jakieś propozycje, nie wiem ile takie konto jest warte, raczej nie chce milionów, ale choć trochę kasy odzyskać niż ma to leżeć. Jeżeli znajdzie się kupiec, mam wszystko co potrzebne do zmiany emaila, telefon zapisany więc problemu nie będzie ze zmianą, weryfikacja dwustopniowa nie była używana nigdy. W razie potrzeby wystawię na allegro, preferuję przelew, beż żadnych paypali bo nie mam tego.