Sprzedam konto wow

sprzedam konto wow tak jak wyżej z zakupionym dodatkiem shadowlands i abonamentem kupionym wczoraj czyli na 29 dni. na koncie 3x 50 lvl shaman i 2 x warrior 45-38 lvl

za całość 125zł :slight_smile: Wszystkie dane są na mnie

1lajk

Polecam sprzedającego

schodzizmy do 100zł :smiley:

Priv :slight_smile:

Pamiętaj że sprzedawcy wystarczy kawałeczek kodu i odzyska to konto. Na tym forum to popularne.

3lajki

Nie potrzebuje żadnego kodu, powie, że konto zostało mu skradzione, w ramach udowodnienia Blizzard poprosi o zdjęcie z dowodem osobistym gdzie widać imię i nazwisko przypięte do konta i tyle widziałeś konto : D

1lajk

Ja mam dobra opinie na stronach fb, gdzie sprzedawalem tibia coiny powyzej 1000zl, konta w tibii gdzie tez mozna odzyskac :stuck_out_tongue: a allegro wystawic moge, jesli ktos zaplaci prowizje
Kupilem najpierw wowa, ktorego zwrocilem, dwa tygodnie pozniej czyli teraz wyszla ta promocja 20% to kupilem z g2a, bo mialem taniej ale jednak do mnie te shadowlands nie przemowilo, gram bo nie mam co robic

Tak a za miesiąc nagle zachce ci się grać xd nikomu nie wolno ufać zwłaszcza na tym pierdolniku. W dodatku, dasz komus id i cię podwalą że sprzedajesz :slight_smile:

Przykre trzeba mieć życie, żeby takie rzeczy mówić. Bo jakby mi się zachciało grać to bym sobie kupił, a w wowa grałem może ze 4 miesiące łącznie w życiu :stuck_out_tongue:

Gdyby to tak działało że ktoś sprzedaje konto i potem ubiega się u blizzard o zwrot pseudo skradzionego konta to nic tylko tym by sie zajmował, Chyba nie zdajecie sobie sprawie jak wielki jest rynek oferujący takie konta…
Co do bredni typu "wystarczy kawałek kodu, albo skan dowodu z danymi, to heh wystarczy podać blizardowi choć cień dowodu że ta osoba handlowała kontem i kaplica :stuck_out_tongue: Tak jak gdzieś już pisałem Blizard ma gotowe mechanizmy na takie działania i nie patyczkuje się :smiley: A skąd to wiem? Ano sam handluje a i zdarzyło się że mi ktoś konto ukradł, a odzyskiwanie takie konta i udawadnianie że go nie sprzedałem trwało 3 tyg…
Pozdrawiam

Cóż ja piszę z doświadczenia, kiedyś skusiłem się na konto aby powrócić do WoW`a i zobaczyć czy to jeszcze to, zmieniłem maila do konta, zmieniłem hasło + ustawiłem weryfikację dwustepową. Po ok miesiącu nagle cyk nie można się zalogować, na mailu widzę info, że adres e-mail został zmieniony do konta.
Napisałem do supportu i na czacie otrzymałem informację, że zgłosiła się osoba która stwierdziła, że konto zostało jej skradzione w ramach dowodu udostępniła na życzenie pomocy technicznej zdjęcie z dowodem osobistym gdzie widać było imię i nazwisko więc zostało konto jej zwrócone poprzez umożliwienie zmiany danych na koncie.
Więc tak, odzyskanie sprzedanego konta szczególnie w grze gdzie nie masz możliwości edycji niektórych danych raz przypisanych do konta jest bajecznie proste : D nie mówię, że każde sprzedanie konta się tak kończy ale przy tej cenie wolałbym kupić sobie grę nówkę a nie używane konto

Wystarczyło przedstawić blizowi dowód iż te konto kupiłeś, np link do Aukcji czy nawet screan rozmowy z tym gościem i po temacie. Oboje te konto byście stracili :smiley:

nie mówię, że tak nie zrobiłem (niestety nie znam już rozwiązania co blizz postanowił) ale co pieniądze wydałem, konto straciłem to straciłem :smiley: a to jest w sumie tematem rozmowy.
Oczywiście mi się tam udało odzyskać kasę bo zgłosiłem to do Allegro i zablokowali mu konto oraz poszedłem na policję aby dostać protokół zgłoszenia sprawy i mi allegro wypłaciło kasę którą na konto wydałem (abonament na miesiąc niestety przepadł), po ponad pół roku umorzono postępowanie ale tak też sądziłem, że się to tak zakończy.

Fajnie pięknie, cena dalej stówka, 25 dni abonamentu i dodatek shadowlands!!!

I brak konta po dwóch miesiącach :slight_smile:

Nie stać Cię? :smiley: boli dupa? Nie znasz mnie to po co jakieś farmazony komentujesz :stuck_out_tongue:

Sprzedaje sprzedaje :smiley: 100 to nie duzo za full gierke z abonamentem

Raczej szkoda żeby ktoś się nabrał.

Generalnie dział “Targowisko” powinien zostać zaorany, ale rozumiem, że przynosi sporo odsłon portalowi. Tak czy siak, gdy widzę jakieś kupione konto w danej gierce, od razu reportuję.

3lajki

Reportuj :stuck_out_tongue: