Jak w tytule
Powróciłem do B&S po rocznej przerwie, pograłem kilka miesięcy ale ostatecznie przerzuciłem się na BDO. Na koncie znajdują się:
- Summoner 55 HM 11 (main, ok. 1050 AP)
- KFM 55 HM 8 i FM 55 HM 7 (mało grane, służące głównie do zaliczania różnych eventów)
Płatnośc paypal/psc, ewentualnie bezpośrednie gifty na konto w BDO; bez ceny startowej, tylko poważne oferty
PS: Dla osób naprawdę zainteresowanych mogę porobić screeny.
Sprzedam/wymienię konto w Blade&Soul
Trochę mało informacji. Aktualnie 1k+ ap można zdobyć w parę tygodni bez spiny albo i szybciej. Summ ma 11 hm lvl więc masz 55 punktów, które można rozdać do ataku co daje nam z bonusami + 155 ap. No chyba, że mówisz o bazowym ap tylko z eq bez rozdania punktów, to przepraszam. Aktualnie jakąkolwiek wartość mają postacie 1.1k+ ap z BT/elemental akcesoriami. Może masz więcej slotów na postać? Jakieś rare (other) outfity/skiny/pety?
Jasne, 1k da się zrobić... ale każdy punkt wyżej to już schody
EQ (btw, summoner robiony pod earth):
- hongmoon skille odblokowane na LMB i RMB, oraz oraz jeden na kwiatek
- Dawnforge Staff Stage 3 (6 slotów, hexa gemy ale bez obsidiana),
- full BT SS,
- akcesoria: Divine Dragon Bracelet (chyba na 3), Eternity Belt na 3, Oath Necklace na 3, ring i earring epickie z dungów na eartha (ulepszone), rękawiczka albo gold, albo od vendora - nie pamiętam, pet aura chyba na stage 5/6. Mam w wh earth ring z BT na 3, ale bez earringa się go nie opłaca zakładać, bo tracę 700 crit dmg z obecnego setu ring + earring, dlatego na razie leży... no i scrolle na expo, które (jak ktos sobie życzy) może skonwertowac na te lepsze, to wyjdzie z nich ponad 100kk expa (hm 12/13)
Co do outfitów, to nie mam ich jakoś super dużo, ale jest parę eventowych i parę zwykłych (jeden skin broni, również z jakiejś tam okazji), w tym bardzo stary "Night Luna", na KFM'ie jest outfit z DT, a na FM'ie świąteczny z niedawnego eventu. Łącznie na charach jest ok 1k w goldzie + matsy w wh na mainie.
Sloty są głównie 3, wszystkie zajęte przez chary. Byłoby więcej, ale przegapiłem darmowe sloty związane z premierą SF'a i Gunnera, bo wtedy jeszcze nie grałem. Generalnie od samego początku do samego końca byłem graczem F2P, nigdy nic nie kupiłem.
Co do wartości to znowu nie przesadzajmy: 1.1k to już top gear (nie licząc wielorybów co mają po 1.2-1.3k) i takie ludzie sprzedają za ogrom pieniędzy. Wystarczy sobie zerknąć ile ludzie kasują za charaktery na zagranicznych serwisach trade'ingowych. Ceny nie podałem, gdyż jestem gotów na ROZSĄDNĄ negocjację, tak aby każda ze stron była zadowolona
PS: Ludzie, którzy kupują konta do gier, to głównie bogaci ludzie, którzy chcą sobie właśnie oszczędzić tych tygodni farmienia eq
Oferta ciągle aktualna!
podbijam, korzystna oferta i cena
Cena ustalona na 100 zł, zapraszam.
Przestań spamować bo to sensu nie ma, po ostatnich zmianach fakt że masz Dawnforga raczej zniechęca bo teraz Raven jest o wiele tańszy, [wbicie do Ravena 6 to teraz dla kogoś grającego codziennie daily około miesiąca] HM 11 wbija się w 2-3 tygodnie, Bracelet trzeba było wbijać na 10 kiedy to było tanie, teraz jak wycofali Legendary Jewele z eventów i spinna nikt kto chce płacić za gotową postać nie kupi postaci bez accesory na 10. Dalej stare konta kupuje się dla skinków których się nie da dostać a tutaj masz tylko jeden, raczej kiepski i to jeszcze nie na głównej postaci. Dodatkowo nic nie ma o sprzedaży maila. Nie udało Ci się sprzedać na czas kiedy konto było coś jeszcze warte, przy tempie “upraszczania” zdobywania eq konta tracą na wartości błyskawicznie, sam miałem 1150 ap, rare pety i outfity warte parę miesięcy temu parę stówek, teraz może ze 200zł w Polsce bym dostał a 100 Euro na zachodzie radzę odpuścić bo tracisz czas.
Mój czas i mogę go rozdysponować jak mi się podoba, aczkolwiek dziękuję za troskę. Jedyna osoba, która go straciła, to ty, pisząc nic nie wnoszący do tematu post
Konta takie jak twoje na zachodzie ludzie sprzedają po 300$ wzwyż, także interesu życia nie zrobiłeś. Ja, za samo złoto, które obecnie mam na koncie mógłbym wziąć ~15/6 USD, bo miałem na nie kupca (ale chcę sprzedać konto w całości, więc nie sprzedałem). W związku z powyższym uważam, że moja cena jest bardzo atrakcyjna, w stosunku do tego co oferuje moje konto. Poza tym - jak już wspomniałem wcześniej - oferta jest bardziej skierowana do osób, które chcą sobie oszczędzić tych kilku tygodni farmienia, tym bardziej, że nie każdy ma czas (bądź nie każdemu się chce) go tracić jak może po prostu kupić konto i zająć się bardziej zaawansowanym contentem.
Druga sprawa: nigdzie nie napisałem, że mój eventowy outfit znajduje się na alcie i nic nie czyni go “kiepskim”, bo jest - w moim mniemaniu - elegancki… aczkolwiek masz prawo do swojego poczucia estetyki. Oczywiście to nie tylko jeden jedyny eventowy outfit (co zaznaczyłem w tekście), jest jeszcze 1 albo 2, które zdobyłem przy okazji jakichś tam eventów.
Sprawa ostatnia: Email jest oddzielny i jest do oddania. Nie napisałem o tym, bo po prostu zapomniałem i pewnie jeszcze parę rzeczy mi umknęło… ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby osoba zainteresowana się dopytała o szczegóły, które ją interesują, więc takie “wytykanie błędów” jest po prostu zbędne
Reasumując: to ciągle jest coś warte i cena wydaje mi się atrakcyjna. Jeśli nikt nie kupi - trudno, moja strata. Jeśli kupi - super, będę zadowolony. W każdym razie dzięki za troskę