Sprzedam konto do ESO (wersja ze strony Zenimax, bez steam).
Na koncie ~3,5 M golda, mnóstwo przedmiotów, 8 postaci z 1046 CP i jedna poniżej 50 lvl, mnóstwo domków (w tym wiele udekorowanych). Mnóstwo kostiumów/mountów/główna postać to również crafter który zna mnóstwo przepisów z gry (zarówno mebli jak i kulinarnych), wszystkie self storage do housingu, bankier, merchant, mnóstwo DLC na stałe (Elsweyr, Morrowind, Clockwork City, Summerset, Orsinium, i wiele innych mniejszych dlc). Czekam na konkretną propozycję, wiele zainwestowałem w konto więc chciałbym chociaż 1/3 odzyskać, niestety od 2 lat nie mam czasu grać.
Sprzedane
Myślę że gratis to odpowiednia cena
Jeśli chcesz odzyskać 1/3 kasy którą włożyłeś w to konto to życzę powodzenia… Polecam przejrzeć aukcje na internecie, również te zagraniczne i wtedy wycenić konto na podstawie tych informacji.
no to właśnie tak zrobiłem… nie potrzebuję rad, jak nie macie ofert to się nie wypowiadajcie po prostu…
Czekaj, muszę wystawić auto na sprzedaż z dopiskiem “oferujcie ceny” XD Jak ogarnąłeś ile co kosztuje to po kiego grzyba piszesz ze mamy oferować? ;d
dam 5zł
Dam ci za to 20 zł , więcej wart nic tam nie widzę . Masz jakieś skiny z Triali ? To możlie ze coś wiecej sypne . Mowie poważanie brak dodatków , a wyexpienie postaci to moment , mam na xbox kazda wyexpiona wiec wiem co mowie jak chcesz sie dogadac sensownie wal na priv z swoja cena . Jakos sie dogadamy.
Ano po to żeby wiedzieć czy ktoś pisze ofertę czy trolluje jak te barany co oferują 5 i 20 PLN.
Nic sensownego nie masz na koncie i nie podajesz ceny , stare dodatki co mozna miec za eso plusa? … wyexpione postacie cp ? Przecież to jest nic nie warte . Wklej ss postaci to sam zobacze cos tam osiagnal godnego bo widze nie wiesz wgl o co chodzi . Konto kupiles czy dostales ^^