Siemka, mam problem niekiedy ze sprzedawaniem niektórych itemów w GW2. Np. ostatnio wydropiłem w tym halloween'owym evencie Mad King's Slippers, i widze że normalnie mozna jest kupić w tym Trading Post, ale ja nie moge ich tam wystawic... dlaczego? ma ktos jakiś pomysł ?
Sprzedawanie itemków
a zobacz co pisze na itemie..
Właśnie teraz zauważyłem że "Soulbounded" wiec mam inne pytanie, skad ludzie mają ten item, tak ze mogą go sprzedawac ?
wszystko zależy od tego kiedy pojawia się ten napis.. bo może być bindowany przy podniesieniu/założeniu i od tego zależy co i jak..nie wiem co to za item nigdy go nie widziałem nie dropnąłem i nie szukałem na AH .. z tego co wiem wszystkie egzotiki jakie nam wczoraj dropiły w labiryncie były bindowane po założeniu, więc jeśli już je raz założyłeś - nawet przez przypadek to już po ptokach .. nie sprzedaż.
Te buty Mad King Slipper, dostaje się ze skrzyni za ukończenie Jumping Puzzle Halloweenowego(bynajmniej ja takie dostałem ), są odrazu soulbound on aquire, więc nie mam pojęcia skąd ludzie mogą to mieć bez soulbounda.
random drop... z eventów eventowych ;P i mobów eventowych.. ze skrzynki jest to item soulbound.
Siemka, mam problem niekiedy ze sprzedawaniem niektórych itemów w GW2. Np. ostatnio wydropiłem w tym halloween'owym evencie Mad King's Slippers, i widze że normalnie mozna jest kupić w tym Trading Post, ale ja nie moge ich tam wystawic... dlaczego? ma ktos jakiś pomysł ?