Sprzedawanie itemków

Siemka, mam problem niekiedy ze sprzedawaniem niektórych itemów w GW2. Np. ostatnio wydropiłem w tym halloween'owym evencie Mad King's Slippers, i widze że normalnie mozna jest kupić w tym Trading Post, ale ja nie moge ich tam wystawic... dlaczego? ma ktos jakiś pomysł ?

a zobacz co pisze na itemie..

Właśnie teraz zauważyłem że "Soulbounded" wiec mam inne pytanie, skad ludzie mają ten item, tak ze mogą go sprzedawac ?

wszystko zależy od tego kiedy pojawia się ten napis.. bo może być bindowany przy podniesieniu/założeniu i od tego zależy co i jak..nie wiem co to za item nigdy go nie widziałem nie dropnąłem i nie szukałem na AH .. z tego co wiem wszystkie egzotiki jakie nam wczoraj dropiły w labiryncie były bindowane po założeniu, więc jeśli już je raz założyłeś - nawet przez przypadek to już po ptokach .. nie sprzedaż.

Te buty Mad King Slipper, dostaje się ze skrzyni za ukończenie Jumping Puzzle Halloweenowego(bynajmniej ja takie dostałem :D), są odrazu soulbound on aquire, więc nie mam pojęcia skąd ludzie mogą to mieć bez soulbounda.

random drop... z eventów eventowych ;P i mobów eventowych.. ze skrzynki jest to item soulbound.

Siemka, mam problem niekiedy ze sprzedawaniem niektórych itemów w GW2. Np. ostatnio wydropiłem w tym halloween'owym evencie Mad King's Slippers, i widze że normalnie mozna jest kupić w tym Trading Post, ale ja nie moge ich tam wystawic... dlaczego? ma ktos jakiś pomysł ?