Sprzedawanie Kluczy:P

No więc jak w temacie chodzi mi o sprzedaż kluczy, czy innego rodzaju wejściówek do różnego rodzaju testów :o

Piszę to do osób które to robią..

Drodzy "sprzedawcy" nie rozumiem jak można postepować w tak chamski sposób. Jeżeli jesteście czlonkami strony mmorpg.org.pl nie postępjcie w ten sposób,ze najpierw sie pchacie do kluczy rozdawanych ZA DARMO a następnie ośmielacie się je sprzedawać. Wiem,że to co napisalem pewnie nic nie zmieni, no ale cóż denerwuje mniee takie zachowanie, :o:D

Dzięuję za uwagę:P

PS:Do wszystkich co nie dopuszczają się tak głupawych rzeczy: Co wy o tym myślicie??

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree

Ja mysle ze nic ci do tego co ludzie robia ze swoimi kluczami pozdro

Osobiście też mi się to nie podoba, wymiana klucz za klucz - jak najbardziej. Sprzedaż - nie.

@up zgadzam się

jednak bardzo często się zdarza że ktoś nie ma nic na wymiane, a taki klucz chce dostać

@topicu

daj mi dote2 w takim razie, bo w ten klucz/gifta caly czas celuje. Ahh nie dasz? to czemu nie mam sie wymieniac tak, zeby moc go zdobyc?

Btw. zabieranie kilka kluczy, robienie nowych kont, zmiany IP, a potem sprzedawanie po 15 to dopiero chciwosc

Są Polacy i polaczki. Te drugie kombinują na każdy sposób.

Na dote 2 za free bym ni liczyl :D Co do wymieniania sie kluczami to ok ale zauwaz ze jeden moze dac a drugi cie zrobi w ch ... gdy sprzedajesz jest takie cos jak allegro i komentarze wiec jakies zabezpieczenie jest

@hellbreath

nie ma, to poroniony pomysł

już nie chce mi się nawet pisać że nie jesteś zbyt pomysłowy ;p wiec czytaj

skoro gosciowi mozesz dac negatywa na allegro, to czemu on by ci nie mial dac? ba, moze zglosic ze sprzedajesz klucz cbt, co jest nielegalne.

po drugie jak sie mozna wymienic na allegro? nie mozna, tak samo mozna kogos oszukac jak i bez

jak ktos bedzie od ciebie mial zamiar cos kupic i zobaczy negatywa, nie wazne czy sluszny czy nie, bo on tego nie moze sprawdzic, to w tym momencie straciłeś klienta

tak jak napisałem to jest hmm jakby to delikatnie napisac, nieprzemyslany ;p

co do doty 2 to sam widzisz, teraz teoria "niedzwiedzia polarnego" poszla się ...

Ale jak nie masz hajsu na klucz do doty 2 to nie placz ja tez nie mam i nie zale sie haha

czy ja sie zale? ja tylko tlumacze na przykladzie ze taki tok myslenia jest zupełnie subiektywny i niepraktyczny, a wiec kiepski

btw. po co mam wydawac hajs jak moge sie wymienic?

I znowu najazd na ludzi, którzy są na tyle sprytni, by trzepać kase na innych. Kto nie chce kupić, nie kupi, proste nie? No cóż, dla niektórych chyba nie...

No więc jak w temacie chodzi mi o sprzedaż kluczy, czy innego rodzaju wejściówek do różnego rodzaju testów :o

Piszę to do osób które to robią..

Drodzy "sprzedawcy" nie rozumiem jak można postepować w tak chamski sposób. Jeżeli jesteście czlonkami strony mmorpg.org.pl nie postępjcie w ten sposób,ze najpierw sie pchacie do kluczy rozdawanych ZA DARMO a następnie ośmielacie się je sprzedawać. Wiem,że to co napisalem pewnie nic nie zmieni, no ale cóż denerwuje mniee takie zachowanie, :o:D

Dzięuję za uwagę:P

PS:Do wszystkich co nie dopuszczają się tak głupawych rzeczy: Co wy o tym myślicie??

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree