Sprzedaż kompa

Cześć!

Mam taki problem. Chciałbym sprzedać jednego z domowych PC. Niestety robię to po raz pierwszy. Nie wiem czy bardziej opłaca się sprzedać w komplecie. Czy na części? Niżej przedstawiam sprzęt jeśli ma to jakieś znaczenie.

Monitor Samsung S27D390HS

Zasilacz XFX TS550W 120mm 80+ Bronze

Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache

Chłodzenie CPU Thermalright HR-02

Napęd Samsung DVD (SH-224DB/BEBE)

Procesor Intel Core i5-4690K, 3.9GHz,

Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 970, 4GB GDDR5

Płyta główna ASRock Z97 EXTREME4

Pamięć HyperX 2x8GB 1866MHz DDR3 CL9

Plus myszka klawia i słuchawki : Krakeny 7.1 Mechanic: blackwidow i gryzoń: diamondback - wszystko w wersji chroma

Dzięki z góry za odpowiedzi i pozdrawiam

</p><p>

</p>

na czesci ale moze ci dluzej zejsc

Wszystko zależy. Znacznie łatwiej jest sprzedać na części bo ludzie jakoś wolą samemu sobie wszystko kompletować (jak ja) lub mają już dane elementy tyle, że taka sprzedaż jest dość rozłożona w czasie. A cały zestaw - zależy ile sobie zażyczysz. Może ktoś się skusi choć to rzadkość i pewnie nie obejdzie się bez negocjacji ceny ; )

Musisz się zastanowić. BTW jakbyś zdecydował się sprzedać na części to jest parę elementów które by mnie zainteresowały... także na PW mógłbyś mi rzucić linka do aukcji jak coś :gabe:

Pod tym względem jestem mega leniuchem. Tak więc na pewno sprzedaż rozciągnie się w czasie. Nie lubię negocjacji ceny. Sprzęt ma około roku. Dlatego dobieram ceny z allegro. I od najtańszej oferty odejmuje parę złoty. W każdym bądź razie jeśli ktoś ma coś do powiedzenia to śmiało. Ja już na swoje pytanko odpowiedź mam. I uważam temat za wyczerpany.

ile za samą karte byś chciał?

To nie temat z ofertą handlową. Jak coś to walcie śmiało na PW.

swoja droga czemu sprzedajesz? Nowy komp? Zamiana na lapka? Inna sprawa?

No właśnie jeden stoi stacjonarny nie potrzebny. Zresztą w kolejnym temacie szukam odpowiedniego dla siebie laptopa.

Cześć!

Mam taki problem. Chciałbym sprzedać jednego z domowych PC. Niestety robię to po raz pierwszy. Nie wiem czy bardziej opłaca się sprzedać w komplecie. Czy na części? Niżej przedstawiam sprzęt jeśli ma to jakieś znaczenie.

Monitor Samsung S27D390HS

Zasilacz XFX TS550W 120mm 80+ Bronze

Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB cache

Chłodzenie CPU Thermalright HR-02

Napęd Samsung DVD (SH-224DB/BEBE)

Procesor Intel Core i5-4690K, 3.9GHz,

Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 970, 4GB GDDR5

Płyta główna ASRock Z97 EXTREME4

Pamięć HyperX 2x8GB 1866MHz DDR3 CL9

Plus myszka klawia i słuchawki : Krakeny 7.1 Mechanic: blackwidow i gryzoń: diamondback - wszystko w wersji chroma

Dzięki z góry za odpowiedzi i pozdrawiam

</p><p>

</p>