Sprzedaż PC'ta

Witam od pewnego czasu chce sprzedać tego staruszka.Chciałbym za niego wziąść 700 zł do tego chciałbym dołożyć Monitor+Kierownica z pedałami+Drukarka z tuszem.(Już chyba nie posiadam tych wszystkich papierów.Może mam od zakupu komputera ale pewien nie jestem.) .Komputerek ma:

Processor:AMD Athlon II x2 3.00

Karta Graficzna:NVIDIA Gt220 chyba 1 gb.

Płyta Głowna:m68m-s2p

Zasilacz:250w (chyba Chińczyk ale służy i jest ok.)

Dysk Twardy:475GB (do formatu)

Obudowa:Czarna

Stacja Dysków:LG

I tutaj moje pytanie czy 700zł to nie za dużo ew.za mało ?

I gdzie to sprzedać i za ile to wszystko dostał bym sprzedając na cześci (komputer i wszystko oddzielnie. I w gdzie).

procek grafa i zasilacz to jakieś 200zł może jest warte, zależy jaki ten monitor ale 500 czuje że max wyciągniesz.

Znaczy takie gry jak BFBC2 Na nim idą za srednich.Wydaje mi się ,że za taką cene komputer na którym dużo gier idzie nawet tych dzisiejszych 700zł to dobra cena +monitor+drukarka+kierownica co sądzicie?Nawet arma 2 w 30 fpsach idzie.

EDIT:A cały komp+Te dodatki?

A jaki model tego monitora?

Jakiś BenqT502 Taki już stary ale jest ok.

Myślę, że powinieneś za wszystko wziąć ok 600 zł.

Za 600zł da rade sprzedać ? Lepiej nie próbować za 700 ?

Ostatnio ktoś na forum chciał kupić używany komputer.Jakby ktoś był miły to może podesłać koledze link do tematu

Ktoś chciał kupic ? Możesz rzucić linkiem ?

Za 600zł da rade sprzedać ? Lepiej nie próbować za 700 ?

Możesz próbować chociaż wątpię, że tyle za to weźmiesz.

Proszę bardzo może : http://mmorpg.org.pl/forum/topic/52407-uzywany-komputer-caly/ .

Witam od pewnego czasu chce sprzedać tego staruszka.Chciałbym za niego wziąść 700 zł do tego chciałbym dołożyć Monitor+Kierownica z pedałami+Drukarka z tuszem.(Już chyba nie posiadam tych wszystkich papierów.Może mam od zakupu komputera ale pewien nie jestem.) .Komputerek ma:

Processor:AMD Athlon II x2 3.00

Karta Graficzna:NVIDIA Gt220 chyba 1 gb.

Płyta Głowna:m68m-s2p

Zasilacz:250w (chyba Chińczyk ale służy i jest ok.)

Dysk Twardy:475GB (do formatu)

Obudowa:Czarna

Stacja Dysków:LG

I tutaj moje pytanie czy 700zł to nie za dużo ew.za mało ?

I gdzie to sprzedać i za ile to wszystko dostał bym sprzedając na cześci (komputer i wszystko oddzielnie. I w gdzie).