Nie zadaje glupiego pytania bo filmik ogladnalem calutki ,tylko tam jest powiedziane ze albo to albo to sie sprzedaje dlatego pytam. Czyli moge 3 postacie sprzedac i 3 skorki ? Czy jedno z tego?
Sprzedaż postaci
Ja mam pytanie co do ceny . Czy my sami ustalamy cenę za ile sprzedajemy czy jak ??
piszesz taką cenę za jaką kupiłeś, uwzględniają przeceny, itp.
tak, i te rzeczy musza byc kupione w ciagu ostatniego miesiaca , przynajmniej ja tak miałem
Kiedyś było że można było sprzedać z byle jakiego terminu ale w momencie BUM i 30 dni od zakupu ala taka gwarancja.
Ja mam pytanie co do ceny . Czy my sami ustalamy cenę za ile sprzedajemy czy jak ??
Piszesz cene za jaka kupiles postac/skorke i oni ci ja zwracaja. Mozesz 3 rzeczy tak podac ,nastepnym razem juz sie nie da ,tylko raz mozna z tego skorzystac.
tak, i te rzeczy musza byc kupione w ciagu ostatniego miesiaca , przynajmniej ja tak miałem
Akurat z tym sie nie zgodze ,bo sprzedalem postac ktora kupilem bodajze rok temu.
dafuq? ja chcialem postac sprzed 2 miesiecy sellnac to napisali ze nie mozna
na angielskim supporcie
Witam. Słyszałem że można sprzedać 3 posatci/skiny w LoL'u. Więc chciałbym sprzedać Miss fortune, Yoricka i Wukonga. Ale jak to zrobić? Mogłby ktoś napisać co mam pisać i co pokolei robić?