Witam. Słyszałem że można sprzedać 3 posatci/skiny w LoL'u. Więc chciałbym sprzedać Miss fortune, Yoricka i Wukonga. Ale jak to zrobić? Mogłby ktoś napisać co mam pisać i co pokolei robić?
Sprzedaż postaci
Tu masz wszystko dokładnie przedstawione
Ok, dzięki. Wysłałem. teraz tylko czekać.
Możliwe że po sprzedaniu postaci IP ci nie zwróci.Wtedy napisz do supporta o problemie.
@UP fail...
Kup byle jaką runkę (za 20-30IP) i wtedy IP wchodzą lub zagraj jeden mecz.
@UP
Wcale nie bo jak sprzedałem postać to kupiłem runę i zagrałem mecz a wale IP nie wróciło.
Musiałem napisać do supporta i mi oddał IP.
Myślisz że bo obejrzeniu jednego filmu wiesz wszystko.
Wiem co i jak bo sprzedawałem postacie ludziku. Zwrot nie jest czasem w 100% sprawny.
hej , a czy to napewno działa? bo czekam juz 4 dni i nic... moze dlatego ze ten filmik jest przestarzaly a wysylanie wyglada inaczej moze cos zle zrobilem.... ale czy to jest potwierdzone , czy to komukolwiek zadziałało?
@UP
Ja czekałem na zwrot około dwóch tygodni więc cierpliwości
Ja na jednym koncie czekałem 3 dni a na drugim miesiąc gdyż co chwilę się zmieniał gość który miał to załatwić.
Wystarczy napisać po angielsku, wtedy przebiega to znacznie szybciej;)
aha, dzięki wam bo juz zaczynalem w to watpic.
no to czekamy...
ja czekałem 15 miunt , ocywiście napisałem po angielsku
Napisałem po polskiemu i po 2 dniach dostałem zwrot IP bez żadnych problemów .
napisalem po angielsku i czekalem 20 min wiec jednak dziala ale super!
PS. a skond oni wiedzie ze ja nie zrobilem tego np. 2 raz? zapisuja czy co...( bo mozna tylko 1 sprzedac, tak?)
Sprzedać można tylko raz (sprawdzałem >.
@OffTop
Polecam zainwestować w korki z języka polskiego lub w słownik.
to juz nie 1 osoba zwraca mi uwage na ortografi ale nie przeszkadza mi to, bo to nie szkola!... a poza tym pisze na szybko i niezybt zwracam uwage na ortografie
PS. sprzedalem postacie i mam 15,5k ^^ wielkie dzięki niemam nic wiecej do dodania
Jest taki haczyk, że jeśli za pierwszym razem nie sprzedaż wszystkich 3 postaci tylko, np.: 1, to już drugi raz nie przyjmują.
Jest taka mozliwosc aby sprzedac np 2 skorki i 1 bohatera?
Tak! Tylko musisz to opisać.
Poza tym na początku tematu jest filmik który wszystko opisuje, więc oglądaj uważnie i nie zadawaj głupich pytań.
Dżizas k**wa ja pier**le