Sprzęt

Siemka all,

Dziś do was mam pytanie, otóż zastanawiam się kto ma jaki sprzęt - nie chodzi mi o to kto ma jaki model obudowy, czy kto ma jaki zasilacz - tylko o 3 WAŻNE elementy kopmutera - czyli procek, ramki, i grafika. Mhmm dla przykładu (podam mój :mrgreen: ):

PROCESOR: Semprom +3000 (dla nie wiedzących 2GHz :mrgreen: )

RAM : 1024mb

K. GRAFICZNA: GeForce 7600GS (dla nie wiedziących 256mb)

INNE(czyli coś od siebie :mrgreen: ) : Póki co pojdzie mi każdy MMORPG (full detalki :lol:), no i wszystkie obecne gry (na low/medium detalkach)

HAHA ale się pochwaliłem 8-) - czekam na WASZE posty :mrgreen:

No to ja się może niezbyt pochwalę :-(

Procesor: Intel Pentium IV 1.2 Ghz

Ram: 256 MB

Karta graficzna: GeForce 2 64mb

niestety przy obecnej konfiguracji sprzętowej mogę sobie pozwolić na grę w Tibię !!

POZdro600

PROCEKIntel Core 2 Quad Q6600 2400MHz S-775 BOX

RAM 2GB KINGSTONA

GRAFA Gigabyte GeForce 8800 Ultra, 768MB DDR3 384-bit HDTV 2xDVI PCI-E BOX

INNE

PLYTA GLOWNA Asus Striker Extreme nVidia nForce 680i SLI

Procesor: Duron 1800

Ram: 256 MB

Karta graficzna: GeForce 2 64mb

Niedawno miałem o niebo lepszego kompa, ale problemy techniczne sprawiły, że muszę być posiadaczem powyższego.

CPU: Athlon 2000XP+

GPU: GF 6800GS Sonic (wersja z fabrycznie zwiększonym taktowaniem)

RAM: 512 MB

Niestety z grafiką coś jest nie tak po formacie i działa dobrze tylko jak się jej zechce...

Siemka all,

Dziś do was mam pytanie, otóż zastanawiam się kto ma jaki sprzęt - nie chodzi mi o to kto ma jaki model obudowy, czy kto ma jaki zasilacz - tylko o 3 WAŻNE elementy kopmutera - czyli procek, ramki, i grafika. Mhmm dla przykładu (podam mój :mrgreen: ):

PROCESOR: Semprom +3000 (dla nie wiedzących 2GHz :mrgreen: )

RAM : 1024mb

K. GRAFICZNA: GeForce 7600GS (dla nie wiedziących 256mb)

INNE(czyli coś od siebie :mrgreen: ) : Póki co pojdzie mi każdy MMORPG (full detalki :lol:), no i wszystkie obecne gry (na low/medium detalkach)

HAHA ale się pochwaliłem 8-) - czekam na WASZE posty :mrgreen: