SPW - multigaming

[Szopy Pracze Wymiatacze]

Witam serdecznie. Na początku przedstawie się abyście wiedzieli z kim macie do czynienia :) Nazywam się Tomasz mam 28 lat i od 15 lat interesuje się grami MMORPG jak i grami sieciowymi. W wolnym czasie gram w gry komputerowe jak i całym światem związanym z fantasy od seriali po książki. Zaczynając wątek tematu proszę bez żadnego trolowania ani hejtu pod tematem ma być czysta dyskusja na dany temat.

Jako fan MMORPG i z wieloletnim doświadczeniem w różnych grach sieciowych chciałbym zorganizować grupę/społeczność multigamingową która będzie wspólnie tworzyła coś więcej niż klikanie w klawiaturę. Moim celem jest integrowanie graczy w małą grupę która będzie miło spędzać czas podczas grania w swoje tytuły jak i poznawać nowe osoby/nowych graczy którzy mogą pomóc nam w czasie czy oraz umilić czas. Wiem że takich grup jest dużo na polskiej scenie, ja po prostu chcę stworzyć coś świeżego na innych regułach i zasadach. Mój plan mogę tylko zrealizować w jeden sposób dzięki wam to wy będziecie filarami owej społeczności to Wy musicie mi w tym pomóc bo niestety nawet Rzym nie został zbudowany przez jedną osobę. Poszukuję osób grup klanów i gildii do stworzenia multigamingu które chciałby by do mnie dołączyć jak i rozbudowywać wizję nowoczesnego gamingu. ja będę stał na czele organizacyjnym pilnować porządku ale to wy bedziecie najważniejszą częścią całego projektu liderzy danych sekcji i wasi oficerowie. Potrzebujemy osób lub grupy do takich gier ja TESO,WildStar,LoL,Hots,WoW,TERA,Aion itp każda osoba która chciała by dowodzić daną sekcją zapraszam do pisania pod tematem,jeżeli znajdują się klany gildie i inne grupy które chciałby by do nas dołączyć zapraszam serdecznie.

Zapraszam serdecznie i mam nadzieję że uda nam się wspólnymi siłami zorganizować coś wielkiego dla nowych jak i dla starych graczy. Jak to mówi pan Rojo "Gry powinny graczy łączyć a nie dzielić" więc czas na połączenie sił dla dobra nas wszystkich :)

Pozdrawiam serdecznie

A korzystacie z Discorda czy TS3? (osobiscie wg mnie Discord jest idealny do multigamingu) W sumie mam swoja ekipe, ale bardziej do rozmow, bo ostatnio nie mozemy sie zgrac z gustami i guscikami ( tak chodzi o gry mmo/multi ). Ostatnio preferuje gry FPS, w sumie jedna gre tego typu czyli Paladins. Poki co tylko ta gra mnie interesuje i wciaga bez opamietania, czy to wygrywam czy to przegrywam nie czuje nie usatysfakcjonowany. Planujecie zagrac w MU2 i Revelation?

Sam jestem zainteresowany właśnie tymi grami, póki co wieczorkami pogrywam w paladins, przypomina on trochę smite we wczesnej formie, wtedy sobie odpuściłem bo na cbt smite wyglądał biednie, po czym ewoluował na niezłą gierkę (grafika/gameplay), sądzę, że z palkiem będzie podobnie :).

Ja osobiście w tej chwili zająłem się GW2 i tam prowadzę rekrutację itp. Jest nas dość sporo na misiajch gildyjnych na ts3 jest ok 30 osób na raidach i innych eventach ok 20 co jest dużym sukcesem. Potrzebuje ludzi którzy w 100% oddadzą się jakieś grze i będą ją prowadzić solidnie. Nie chcę sytuacji gdy lider danej sekcji będzie zmieniał gry co dwa dni. Liderzy oraz oficerowie to najważniejszy punkt gildii i jeden z filarów multigamingu. Jeżeli jesteście zainteresowani to napiszcie jaką grę chcecie prowadzić.

Poszukujemy osób do wszystkich gier sieciowych,MMORPG, MOBA itp.

Co do komunikatora posiadamy Ts3 gdyż wiele osób ma jednak problemy z Discordem nie wiem dlaczego ale w gildii 50 osobowej połowie nie wygrywało mikrofonu drugej połowie bugowało głos itp. TS3 to TS3 i więcej osób go posiada. No ale nie zamykam tej sprawy.

Discord to wyzsza informatyka xD Ale sami tworcy pisali ze to wlasnie (multi)gamingowy komunikator. Ja sie pisze do Paladinsa i MU 2 :) Jak cos moge byc liderem lub oficerem w Paladins, ost. gram sporo i nie zamierzam szukac innego FPSa.

Osoby chętne do prowadzenia danych sekcji proszę pisać mi na PW. Udzielenie informacji to nazwa gry, serwer i czy posiadasz już jakieś osoby jak tak ile.

[Szopy Pracze Wymiatacze]

Witam serdecznie. Na początku przedstawie się abyście wiedzieli z kim macie do czynienia :) Nazywam się Tomasz mam 28 lat i od 15 lat interesuje się grami MMORPG jak i grami sieciowymi. W wolnym czasie gram w gry komputerowe jak i całym światem związanym z fantasy od seriali po książki. Zaczynając wątek tematu proszę bez żadnego trolowania ani hejtu pod tematem ma być czysta dyskusja na dany temat.

Jako fan MMORPG i z wieloletnim doświadczeniem w różnych grach sieciowych chciałbym zorganizować grupę/społeczność multigamingową która będzie wspólnie tworzyła coś więcej niż klikanie w klawiaturę. Moim celem jest integrowanie graczy w małą grupę która będzie miło spędzać czas podczas grania w swoje tytuły jak i poznawać nowe osoby/nowych graczy którzy mogą pomóc nam w czasie czy oraz umilić czas. Wiem że takich grup jest dużo na polskiej scenie, ja po prostu chcę stworzyć coś świeżego na innych regułach i zasadach. Mój plan mogę tylko zrealizować w jeden sposób dzięki wam to wy będziecie filarami owej społeczności to Wy musicie mi w tym pomóc bo niestety nawet Rzym nie został zbudowany przez jedną osobę. Poszukuję osób grup klanów i gildii do stworzenia multigamingu które chciałby by do mnie dołączyć jak i rozbudowywać wizję nowoczesnego gamingu. ja będę stał na czele organizacyjnym pilnować porządku ale to wy bedziecie najważniejszą częścią całego projektu liderzy danych sekcji i wasi oficerowie. Potrzebujemy osób lub grupy do takich gier ja TESO,WildStar,LoL,Hots,WoW,TERA,Aion itp każda osoba która chciała by dowodzić daną sekcją zapraszam do pisania pod tematem,jeżeli znajdują się klany gildie i inne grupy które chciałby by do nas dołączyć zapraszam serdecznie.

Zapraszam serdecznie i mam nadzieję że uda nam się wspólnymi siłami zorganizować coś wielkiego dla nowych jak i dla starych graczy. Jak to mówi pan Rojo "Gry powinny graczy łączyć a nie dzielić" więc czas na połączenie sił dla dobra nas wszystkich :)

Pozdrawiam serdecznie