[Szopy Pracze Wymiatacze]
Witam serdecznie. Na początku przedstawie się abyście wiedzieli z kim macie do czynienia Nazywam się Tomasz mam 28 lat i od 15 lat interesuje się grami MMORPG jak i grami sieciowymi. W wolnym czasie gram w gry komputerowe jak i całym światem związanym z fantasy od seriali po książki. Zaczynając wątek tematu proszę bez żadnego trolowania ani hejtu pod tematem ma być czysta dyskusja na dany temat.
Jako fan MMORPG i z wieloletnim doświadczeniem w różnych grach sieciowych chciałbym zorganizować grupę/społeczność multigamingową która będzie wspólnie tworzyła coś więcej niż klikanie w klawiaturę. Moim celem jest integrowanie graczy w małą grupę która będzie miło spędzać czas podczas grania w swoje tytuły jak i poznawać nowe osoby/nowych graczy którzy mogą pomóc nam w czasie czy oraz umilić czas. Wiem że takich grup jest dużo na polskiej scenie, ja po prostu chcę stworzyć coś świeżego na innych regułach i zasadach. Mój plan mogę tylko zrealizować w jeden sposób dzięki wam to wy będziecie filarami owej społeczności to Wy musicie mi w tym pomóc bo niestety nawet Rzym nie został zbudowany przez jedną osobę. Poszukuję osób grup klanów i gildii do stworzenia multigamingu które chciałby by do mnie dołączyć jak i rozbudowywać wizję nowoczesnego gamingu. ja będę stał na czele organizacyjnym pilnować porządku ale to wy bedziecie najważniejszą częścią całego projektu liderzy danych sekcji i wasi oficerowie. Potrzebujemy osób lub grupy do takich gier ja TESO,WildStar,LoL,Hots,WoW,TERA,Aion itp każda osoba która chciała by dowodzić daną sekcją zapraszam do pisania pod tematem,jeżeli znajdują się klany gildie i inne grupy które chciałby by do nas dołączyć zapraszam serdecznie.
Zapraszam serdecznie i mam nadzieję że uda nam się wspólnymi siłami zorganizować coś wielkiego dla nowych jak i dla starych graczy. Jak to mówi pan Rojo "Gry powinny graczy łączyć a nie dzielić" więc czas na połączenie sił dla dobra nas wszystkich
Pozdrawiam serdecznie