Witam jako że jest darmowy weekend z grą Squad na steam zamierzam ją przetestować. Jeżeli ktoś chętny pisać na steam. Mój steam http://steamcommunity.com/profiles/76561197995833153/
Squad
Nie wolisz czegoś lepszego, Project Reality2? ja szukam ekipy jak coś gra jest darmowa i o wiele lepsze community i realizm
@UP
Przecież SQUAD to jest właśnie Project Reality 2 (a przynajmniej to co z początkowego pomysłu zostało). To pierwsza sprawa. Druga SQUAD to PR lepszy pod każdym względem i bardziej rozbudowany, gra jest lepsza, realizm też jest, masz więcej możliwości itd. itd.
Nie głupio Ci takich bzdur wypisywać skoro nawet w SQUAD nie grałeś? Ponadto wiesz chociaż, że SQUAD robią goście od PR właśnie?
Mam squad ale większość zagozalych fanów siedzi na pr od bf comunity i większe rozbudowanie
Próbujesz robić idiotę ze mnie czy robisz idiotę z siebie? Twoja wypowiedź z wczoraj:
Squad za darmo? jestem wielki fanem PR2 obczaje czy warto go kupić
Fragment o większym rozbudowaniu PR to już zwykłe kłamstwo. Zresztą podkreślę to jeszcze raz: goście którzy stworzyli PR robią teraz SQUAD. PR jest darmowe i tyle, w porównaniu do SQUAD to dziecinada.
Co do tych zagorzałych fanów... kwestia czy te pare setek ludzi siedzi na PR, bo są "zagorzałymi fanami" czy po prostu nie chcą zapłacić za dobry produkt jakim jest SQUAD, nie stać ich, mają za słaby sprzęt czy to po prostu kwestia przyzwyczajenia i opór przed przesiadką.
@kubas246
Nie przesadzajmy dobrze? Nie wypowiem się odnośnie community ale na pewno na daną chwilę Project reality bf2 jest bardziej rozbudowany on Squad choćby przez to że posiada jednostki latające oraz większy wachlarz instalacji obronnych choćby artylerie (moździerze). Grałem w obie produkcje i realizm według mnie jest ten sam. Za to masz mniej możliwości niż w PR2. Zrozumiałe jest to bo jest to dopiero wczesny dostęp i powolutku będzie się rozwijać.
Poza tym, ogarnął byś się człowieku bo sam robisz z siebie to co zarzucasz Averocker'owi. On piszę grzecznie i do rzeczy natomiast ty ubliżasz mu i prowadzisz agresywną wymianę zdań przy okazji pisząc wyższość jednej produkcji nad drugą bez podania konkretnych przykładów.
Podsumowując:
Pograłem w otwarty weekend w Squad i stwierdzam że na tą chwilę nie opłaca się kupować bo zdecydowanie bardziej zaawansowany produktem jest PR2 i chętnie sobie w niego zagram jeśli znajdę ekipę.
Dodam od siebie że nie jestem żadnym fanem obu gier. A w samego bf2 grałem jako dziecko z czego nie specjalnie pamiętam dużo.
Witam jako że jest darmowy weekend z grą Squad na steam zamierzam ją przetestować. Jeżeli ktoś chętny pisać na steam. Mój steam http://steamcommunity.com/profiles/76561197995833153/