SRO-R szukam graczy

miałem dłuugą przerwę od tej gry lognąłem teraz i widzę, że servery są postawione w korei.. Jak u was z pingami?

Zawsze serwery byly w korei z tego co pamietam ( sam nie gralem pare lat na oficjalnych serwerach) ale mysle ze lagow nie powinno byc.

Co do party na sro-r to jest oplacalne na malych lvlach ? przeciez nawet gold tam nie leci a lvl szybko idzie robiac questy.

Zawsze serwery byly w korei z tego co pamietam ( sam nie gralem pare lat na oficjalnych serwerach) ale mysle ze lagow nie powinno byc.Co do party na sro-r to jest oplacalne na malych lvlach ? przeciez nawet gold tam nie leci a lvl szybko idzie robiac questy.

Opóźnienia są 1/2 sekundowe.

Mówię o party full eu gdzie questy też mam zamiar robić, to normalne. Jednak klasą EU jest bardzo ciężko solo, a tak to przynajmniej wszyscy byśmy mieli party na wyższych lvl, gdzie bez tego nie idzie expić.

jakies informacje od zalozyciela tematu co do startu oraz wyboru serwera ?

Wydaje mi się że serwery były kiedyś postawione w reichu. mam dobry internet ale teraz gra jest nie grywalna. przepraszam ping jest wystarczający do bocenia ale na jakieś eventy czy pvp nie grywalna bez przesady nie będę zaczynał grać żeby tylko pobocic. Ps. Serwery zostały przeniesione z UK do Korei w maju rok temu.

Wydaje mi się że serwery były kiedyś postawione w reichu. mam dobry internet ale teraz gra jest nie grywalna. przepraszam ping jest wystarczający do bocenia ale na jakieś eventy czy pvp nie grywalna bez przesady nie będę zaczynał grać żeby tylko pobocic.

Zgadzam sie, sam wbilem do gry troche pobiegalem i jednak lag jest podczas podnoszenia itemow czy tez podczas nakladania nowego eq. Rezygnuje nie ma sensu wole sie pobawic na jakims privie. Pozdrawiam i powodzenia panowie.

Ktoś tam płakał na elitepvpers i padlo hasło battleping. Próbował ktoś?

Jak mówiłem, opóźnienie jest, jednak dla wszystkich jest tak samo czy to podczas expienia, czy eventów/pvp. Chodziłem podbijać/bronić zamki i normalnie się grało. Wystarczy się przyzwyczaić.

Sprawdziłem przed chwilą opóźnienie. Normalnie mam od 0,9 do 1 sekundy, gdy włączyłem jakiś program co znalazłem na necie mam od 0,7 do 0,8 sekundy. Jest spoko.

Btw Na Merv mam nukera Speara 112 lvl FF.

wsysam isro zobaczę jak tam z serwerami. Albo isro albo ten priv europejski bodajże 'europe silkroad', gdzie online jest 800/1500. za stary jestem żeby grać w sror zadowolonym na lagach z pingiem 200.

@up Isro to już w ogóle same boty z turcji, większość tych co gra to przeniosła się na sror.

za stary jestem żeby grać w sror zadowolonym na lagach z pingiem 200.

To ile Ty musisz mieć lat. Na sror większość polaków co spotkałem to dorośli pracujący/studiujący, a nawet dzieciaci gracze ;)

Tak czy inaczej życzę powodzenia i pozdrawiam.

Siemano!

Gralem z wami przez jakis czas w Srora, bardzo chetnie wroce do tej starej ekipy :D

Niestety w ogóle nie kojarzę twojego nicku z forum ;) Jaki miałeś nick w grze? Jak zbierze się ekipa to można pograć, ale póki co to nawet dzejson sie nie odzywa.

Ktoś jeszcze chętny do gry? Póki co to tylko Ja i Arivaldes(no i dzeejson jak się odezwie).

Uzywalismy bota na pol, Rolfie :D

@EDIT

KAMILOS, czy jakos tak

No tak kojarzę, ale to chyba było dawno, pod koniec 2013. Nie teraz ostatnio jak graliśmy przed świętami, mam rację? Wtedy graliśmy jeszcze z @Sewei ;)

Bardzooo dawno! Sewei to byla ta laska z dziwnymi upodobaniami?

No to tak jak mówię, to był koniec 2013 roku, grałeś glavierem bodajże.

Tu jest nasz pierwszy temat. KAMILOS, co Uruchiego zabijał ;P
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/52144-silkroad-r-ekipa-do-wspolnej-gry/page-2

Ehh... W silka grać chęci zawsze są, tylko tyle czasu trzeba że masakra.

Już pobieram.

@Oynoki, tym razem nie odpuszczę zanim zacznę.

Zaczynamy od nowa na innym serwie faktycznie? Czy co robimy?

Gdyby ekpia z 2013 wróciła było by bosko

Straciłem Wątek waszego głupiego tematu a temat botów, Aż się uśmiałem, Podajcie nicki to pomogę jojmaxowi wytępić plagę botów.

To po co wgl zaczynacie grac w gry mmorpg? żeby używać programów działających za gracza? możliwe że teraz fun z gry macie patrząc jak program coś robi za gracza. a nie na odwrót.

@Sparki No tak bowman. Hawran też miał grać z nami ostatnim razem, ale nagle po nim słuch zaginą.

Mi serwer jest obojętny, możemy zostać na tym Merv, bo w razie czego mogę moim nukerem taxi robić. Osobiście to chciałbym zebrać przynajmniej z 3/4 osoby do gry EU w party, ja prawdopodobnie robiłbym wara.

@up Wystarczy, że wbijesz na server i pospisujesz wszystkie nicki jakie widzisz. btw Nie rób offtopu, jak nie chcesz grać to się nie udzielaj, tutaj szukamy ludzi do wspólnej gry. Następny taki post zostanie zgłoszony jako offtop.

Pozdrawiam

Toć to Eu są nudne :P Chińczyki zawsze były lepsze. Ale spoko, w party to i meksykańcami można by było. To ja od jutra rana mogę grać.
I też bym wolał na Mervie znowu pograć.

@Roseno Najwyraźniej nigdy nie grałeś w silkroada :)

Ok, to poczekamy czy ktoś jeszcze się zgłosi i można coś powoli zaczynać, w razie czego zacznij sobie expić dogonię/my Cię. Lecę spać trzymaj się.

Dalej wszystkich zapraszamy, opóźnienie 0.8 nie jest takie straszne ;)