SRO-R szukam graczy

Niestety w ogóle nie kojarzę twojego nicku z forum Jaki miałeś nick w grze? Jak zbierze się ekipa to można pograć, ale póki co to nawet dzejson sie nie odzywa.Ktoś jeszcze chętny do gry? Póki co to tylko Ja i Arivaldes(no i dzeejson jak się odezwie).

Ja cały czas żyję i ogarniam temat. :D

to 4 by nas była. Na start nawet nieźle, a i ktoś pewnie by się jeszcze znalazł, tak jak i ostatnimi razy

Toć to Eu są nudne Chińczyki zawsze były lepsze. Ale spoko, w party to i meksykańcami można by było. To ja od jutra rana mogę grać. I też bym wolał na Mervie znowu pograć.@Roseno Najwyraźniej nigdy nie grałeś w silkroada

Grałem Chwilkę, po za tym Silk/Rohan to tez girndówki. więc Raportuję każdy post związany z pisaniem o botach.

Najwyraźniej to chwilkę było niewystarczające. Poza tym, co ma do tego rohan ? I proszę bardzo, rób co chcesz.

Mamy aktualnie jakiegoś TSa czy dopiero będziemy kombinować ?

Ts to nie problem, można nawet używać publiczny póki co, albo na mmorpg poprosić o jeden pokój. Kim będziecie grać?

Ty robisz warriora 2h czy sword shield ?

Myślę jeszcze czy warriora czy warlocka. Jak warriora to sword shield do expienia w party.

Hmm, nie mogę się zalogować do gry. Po wpisaniu loginu i hasła, mam requesting to connect to server, a dłuższą chwilę błąd, że nie można połączyć się z serwerem ( C9 )

Jeśli zrobisz Warlocka to ja zrobie sword + shield warriora. Jeśli zrobisz warriora to jeszcze zobacze.

Dobra już mi działa

Mi to jest obojętne możesz zacząć expić co chcesz. Ja kończę serial i może niedlugo wbiję. Mam nadzieję, że inni też się niedlugo odezwą.

Dobra, to ja zrobię sword/shield warriora ;) Lubie grać tankami to akurat.

Wlasciwie to i ja chetnie sprobuje. Tylko gralem z miliard lat temu i nie ogarne tych postaci EU. Gram o roznych porach ( praca na 3 zmiany ) kogo polecacie zrobic?

A na kogo tylko ci przyjdzie ochota. Ja już jestem w grze.

Nick: Spurrky

Europejcem jeszcze przyjemnosci nie mialem grac. Bard/clera jakiegos pykne i bedzie git

Bard/cler? Niezle, bardzo sie przyda, podczas expienia możesz leczyć.

@tigerforce Zależy co byś chciał robić w party. Ostrzegam, że trzeba dużo czasu poświęcić na grę, albo mieć bota gdy nie masz dużo czasu na granie.

Ja zaraz do szkoły zawijam, wrócę gdzieś tak o 19 to się odezwę. :) Ja myślę zrobić wiz/bard.

Ok jak sie uda wkrecic w gre to zakupie jakiegos. :) Jakis server jeszcze nie pobralem gry za 1h wbije dopiero.

Serwer Merv

Podziwiam was za granie na takim pingu i równocześnie trzymam kciuki!

Podziwiam was za granie na takim pingu i równocześnie trzymam kciuki!

Bardzo dużo osób tak gra i wcale nie jest to taki problem jak się przyzwyczai i jak gra się ze swoją ekipą ;) Dalej zapraszamy, ale jeśli jednak nie to także życzę powodzenia.

Nie jest tak źle. Opóźnienie niecałą sekunde, da się przyzwyczaić. Silkroad jest tą grą dla której warto się tak pomęczyć