SRO-R szukam graczy

Pograłbym, ale te lagi starsznie zniechecaja może macie jakiś program co obinży ping?

Troszke pograsz i sie przyzwyczaisz na tyle, ze nie bedzie Ci juz przeszkadzało.

Mi ping nie przeszkadza, bardziej mnie martwi nie zawsze mogę wbić na serwer.

To tego jeszcze nie doświadczyłem, chyba, że chodzi Ci o błędy które czasami wyskakują(C9).

O to, 4 razy próbowałem i nie mogłem.

Czasami tak jest, nie wiem czemu. W ostatnim patchu coś tam poprawili z latency.

[Game Update]
• Easter Event has ended
• Description of Newbie Premium Gold Time Plus has been corrected
• Items from Attendance Check Event which is not working in recharge system has been fixed
• Server latency improvement has been applied

Gram magiem, jak co zaproście deimondi :)

Później jak wbiję to Cię dodam. Btw mogę Ci zrobić taxi jeśli chcesz.

Moim minusem jest to, że gry nie znam. No i się zagapiłem i wiziąłem heavy armor dla maga. Jednak do 45 lvl, przeczytałem nie ma to różnicy bo potworki biją dmg. Mag mi się wydaje ciekawszy od łucznika, ale ma mało hp jednak ładne skile. Zastanawiam się czy pójść trochę w cleric, aby na solo się trochę leczyć.

Robisz wizz/cler czyli na równo rozwijasz wizza z clerem. Z tym, że od wizza rozwijasz tylko res, holy word i parę skilli leczących(recovery division, healing cycle), zarzucasz te skille na siebie i lejesz moby z wizza. Jedź na gapie -3 minimum, heavy armory nie możesz założyć jak nie masz wara rozwiniętego, załóż light armory. Wizz mocny jest, ale od kiedy bless schodzi po zmianie broni ciężko się gra solo postaciami EU.

Pobieram właśnie grę, jestem laikiem i chciałbym dostać ip ts na pw :3 Pozdrawiam

[EDIT]: Silk taa wersja od joumax? xd

Na naszej stronie masz wszystko, ja będę później. http://troopersi.enjin.com/home

Wersja, Silkroad-R od gejmaxa, serwer Merv.

Dobra wszedłem na stronę gildi, mam ambitny plan aby do 70 lvl'a jechać bez bota. A potem się zobaczy, a jak go zdobyć ?

Ciągle gramy i się bawimy ;)

Dzisiaj bawiliśmy się trochę z profesjami w silku, i robiliśmy nasze pierwsze questy w jobie, jako hunterzy. Zbieraliśmy trochę itemków, a tu macie zdjęcie po dumnym powrocie na osiołkach do miasta ;)

hjuhxe.jpg

@DeimonD To już Ci powiem na pw, albo na tsie.

Ja tam maga nie porzucam, mam 12 lvl na razie gram pod nick Deimoned, bo 1 maga popsułem idąc w str.

JAK JA SIĘ NAMĘCZYŁEM z jedną grupą mobów, była masakracja. Znalazłem sobie miejsce, wymixowałem postać na 17 lvl.

Siema, tak jak w tytule. Szukam ludzi do wspólnej gry w Silka. ;)

Witam

Gramy grupą 5-7 osób na SikroadTR , server Smyrna

Reszta to Turki i mieszanka

Silki bardzo tanie.

CAP 110, za chwile wchodzi 12dg 120 lv

Server jest zabezpieczony i na jednym IP moża odpalić 2 konta. ( nie ma party farm )

Szukamy graczy zeby było nas 20-30

Czekamy kiedy bedzie kim podbijac fortece.

Prosze pisac na whatsappa 534052927