SRO-R szukam graczy

Juz sie zarejestrowalem :)

Pobrałem klijenta i zarejestrowałem się ale mam problem z luncherem :<

Kiedy odpalam launcher to wywala mi że Program Sikroad Online Launcher przestał działać :<

Jak mi się uda naprawić to chętnie pogram :-)

@Edit

Jak by co to błąd już mam naprawiony :D

Koledzy z ts pomogli.

tylko to nie gra na 1-3 h

Pobrałem klijenta i zarejestrowałem się ale mam problem z luncherem :<Kiedy odpalam launcher to wywala mi że Program Sikroad Online Launcher przestał działać :<Jak mi się uda naprawić to chętnie pogram :-)

Zapraszamy do nas na stronę http://troopersi.enjin.com/home jak i na ts'a. Razem naprawimy problem ;)

edit

To powinno pomóc https://www.youtube.com/watch?v=bM43LDOvdQI

Ciągle żyjemy i ciągle gramy.
Wybraliśmy się wczoraj na naszą kolejną ofiarę: Unique potwór, Uruchi. Mieliśmy lekkie problemy ze znalezieniem stwora, ale ostatecznie go znaleźliśmy, bo nikt nie jest w stanie się schować przed naszą grupą. Ubiliśmy stwora, choć potwory które przyzywał sprawiały nam lekkie problemy, bo przytłaczała nas ich ilość, i nie biliśmy w stanie ochronić naszego dmg dealera przed ich toporami, przez co zdarzyło mu się umrzeć. Ale szybka akcja naszego kleryka załatwiła sprawę i w mgnieniu oka znowu spalał przeciwników.

W grupie:
Spurrky ( Sparki - tank )
Emmunia ( Oynoki - wizard )
Akard ( Rogue, nie ma tu konta :] )
Xonderss ( Xonders - Cleric )

Zabójstwo poszło na konto Emmuni.

qCajA5.jpg

KZryOV.jpg

7fyAKl.jpg

Niestety nie zdążyłem zrobić screena z informacją, którą dostał cały serwer o zabójstwie, ale w okienku po prawej na dole widnieje o tym info.

Jeśli chodzi o unique to tyle. Wybraliśmy się w między czasie na Forgoten Worldy, ale niestety, tylko poziom pierwszy dungeona, gdyż drugi poziom jest na nas zbyt trudny jak na obecny stan naszych postaci, i ostatnim razem ponieśliśmy sromotną klęskę.

VYXvAc.jpg

To tyle z ciekawostek. Wciąż zapraszamy każdego chętnego i zapraszamy również na naszą stronkę:

http://troopersi.enjin.com/home

Do zobaczenia na Jedwabnym Szlaku

Cały czas działamy i zapraszamy wszystkich do wspólnej zabawy ;)

Ja sobie jutro, albo w najbliższy weekend zacznę. Zobaczę jak z czasem, jeśli to coś pokroju PWI. Jeśli długo się zdobywa lvl, przeważa czysty grind - to coś dla mnie ;)

@up

Level bardzo długo się wbija, dodatkowo musisz sp farmić i jechać na gapie przynajmniej 3-4.

A jak tam gracie Na bocie 24/7 czy tak bardziej lajtowo podchodzicie do tego.

Bot jedzie cały czas praktycznie. Wiadomo każdy ma swoje sprawy, praca itp. Najcześciej zbieramy się wszyscy po południu i robimy czy to FW/Uniq, duele między sobą. Ogólnie fun, zapraszamy ;)

Ja już mam konto i postać. Stworzyłem chińczyka, małpoluda jako łucznik ;-

W razie czego ja będę na ts'ie około 17

Ja mam popsutą kartę dźwiękową, więc na razie jadę bez sound. Sparki mi pomagał dzisiaj, jedyny minus jaki zauważyłem jest ping. No już 13 lvl ;)

To napisz do Branhilda w razie czego ;)

Właśnie się dowiedziałem co to jest gap, więc idę do przodu z wiedzą. Ja gram łucznikiem, trochę denerwujące jest opóźnienie.

Przyzwyczaisz się ;) To jedź tak na gapie 3.

Zobaczę sobie jeszcze maga, łucznik mam na poziomie 14. Gap sobie utrzymuje 2-3, a gracie jeszcze ?

Pewnie, że gramy. Maga, masz na myśli wizza z eu czy nukera z ch?

Europejczyka, wiesz może skąd wziąć bulidy ? Wiem z google, ale jak szukam to są z 2010-12.

Nie znajdziesz jakiś nowszych, może z 2013 będą. Jednak póki co one są nadal aktualne(z wyjątkiem CH buildów) do wymienionego w tym buildzie capa. Jakiś specjalnych buildów nie trzeba, jak chcesz mogę Ci powiedzieć co rozwijać na danej postaci.