Środek do czyszczenia monitorów

Witam, potrzebuje kupić na gwałt jakiś "środek" do czyszczenia monitorów płaskich. Ostatnio miałem jakiś szajs wcisnięty od sprzedawcy w formie pianki która w ogóle się nie nadawała i od razu ją wywaliłem do kosza bo pozostawały po niej same mazy na ekranie.

I teraz moie pytanie brzmi; jakich wy używacie albo jakie polecacie? (najlepiej jakby to był spray)

Ja kupiłem w Auchan za 9zł chyba najtańszy nie wiem jakie są u cb sklepy ale taki zielony ładnie czyści :D

Fajnie by było jakbyś podał firmę albo nazwę produktu bo zielonych sprayi może być mnóstwo ;d

Jak patrzyłem po necie to wszędzie się reklamuję firma RONOL

w carrefourach masz całkiem dobry środek do czyszczenia szkła i ekranów LCD. "e5 Glass and LCD Screen Cleaner" cena około 7zł

Witam, potrzebuje kupić na gwałt jakiś "środek" do czyszczenia monitorów płaskich. Ostatnio miałem jakiś szajs wcisnięty od sprzedawcy w formie pianki która w ogóle się nie nadawała i od razu ją wywaliłem do kosza bo pozostawały po niej same mazy na ekranie.

I teraz moie pytanie brzmi; jakich wy używacie albo jakie polecacie? (najlepiej jakby to był spray)