Stabilne L2

Witam , naszła mnie chęć gry w L2 po dłuższej przerwie, którą spowodowały serwery "dorobkiewicz" , stąd moje pytanie / prośba o pomoc. Czy ktoś zna / być może gra na serwie który rokuje coś więcej niż zamknięcie się po kilku miesiącach , który nie nastawia się na 3 miesięczny zarobek a następnie "zgon" i otwieramy się od nowa ..., gdzie liczba graczy po 2 miesiącach nie spadnie o 2/3 ... Szukam stabilnego serwa , nie musi być nowy ( do roku) , ale niech daje tą "pewność" ze nie zamknie się po pięciu miesiącach .

Kronika jaka mnie interesuje to max H5 , raty low( 5-7) - mid ( 10-30)

Również po głowie chodzi mi rozpoczęcie gry na klasyku , jednak z tego co obserwuje tutejsze forum komentarze są nie specjalnie pochopne ,.Jaki na tą chwile jest sens płacenia 40 zl ( a za chwilę zapewne więcej licząc "moc" złotówki) za rozgrywkę na klasycznym serwie ?

Z góry dzięki za pomoc i do zobaczenia gdzieś tam !

Znajomi grają aktualnie na https://apocalyps.eu/ - świeży serwer, ok. 5k online, bodajże H5, XP x25. Możesz sprawdzić.

L2 classica eu sobie odpuść online w godzinach szczytu wynosi około 1k odliczając sklepy i boxy które praktycznie każdy posiada wyjdzie online z 300 :P .

Polecam albo zacząć grę na l2 classicu Ru populacja niezmienna od roku 5-7k online bardzo się przyjemnie gra i dużo tańszy abonament , lub RPG-CLUB miesiąc niecały temu wystartował x3 server h5 aktualnie gra tam od 9-10k online tego priva raczej nikomu nie trzeba przedstawiać raczej nie upadnie za miesiąc .

Problem z classickiem jest tylko taki że musisz mieć masę zaparcia w sobie do gry na rate bodajże 0,75 daje to w kość nie jednej osobie .

Witam , naszła mnie chęć gry w L2 po dłuższej przerwie, którą spowodowały serwery "dorobkiewicz" , stąd moje pytanie / prośba o pomoc. Czy ktoś zna / być może gra na serwie który rokuje coś więcej niż zamknięcie się po kilku miesiącach , który nie nastawia się na 3 miesięczny zarobek a następnie "zgon" i otwieramy się od nowa ..., gdzie liczba graczy po 2 miesiącach nie spadnie o 2/3 ... Szukam stabilnego serwa , nie musi być nowy ( do roku) , ale niech daje tą "pewność" ze nie zamknie się po pięciu miesiącach .

Kronika jaka mnie interesuje to max H5 , raty low( 5-7) - mid ( 10-30)

Również po głowie chodzi mi rozpoczęcie gry na klasyku , jednak z tego co obserwuje tutejsze forum komentarze są nie specjalnie pochopne ,.Jaki na tą chwile jest sens płacenia 40 zl ( a za chwilę zapewne więcej licząc "moc" złotówki) za rozgrywkę na klasycznym serwie ?

Z góry dzięki za pomoc i do zobaczenia gdzieś tam !