Stacjonarka do 1500 zl

Witam. Chodzi mi o to aby ktos zlozyl mi z podzespolów stacjonarke ( sama bude). Bez dvd-rom'u i bez windowsa ofc do 1500 zl. Najlepiej na procesorze intela. Komputer ma sluzyc do gier.

Obczaj sobie to.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/64227-propozycja-zestawow-komputerowych-sierpien-2014/#entry483570

Myślę, że nie ma sensu kupować za 1500 zł. Dozbieraj jeszcze 500 zł i kupisz coś co starczy Ci na dłużej. Sam miałem taki dylemat i stwierdziłem, że poczekam i dozbieram te 500 zł. To była bardzo dobra decyzja. Przy dwóch tysiącach można już sobie pozwolić na kartę graficzną do 700-800 zł. Obecnie lepsza nie jest do niczego potrzebna, pograsz we wszystko na ultra, a na takiej karcie za 400 zł przy budżecie 1500 zł w najnowszych grach już będzie tak średnio. Komputer trzeba kupować z myślą o przyszłości. Niedługo i tak tą kartę będziesz musiał wymienić jeżeli będziesz chciał grać w najnowsze gry na wysokich detalach, i wydasz łącznie 1100 zł na dwie karty zamiast 700 na jedną, więc lepiej od razu kupić tą za 700.

@up: Albo sobie złożyć zestaw z i5 bez karty graficznej i jechać na integrze ew. ze starego kompa, i zbierać na nową kartę.

Witam. Chodzi mi o to aby ktos zlozyl mi z podzespolów stacjonarke ( sama bude). Bez dvd-rom'u i bez windowsa ofc do 1500 zl. Najlepiej na procesorze intela. Komputer ma sluzyc do gier.