Witam serdecznie,
Nie jestem pewien czy odpowiedni dział, ale bardziej trafnego nie mogłem znaleźć... Jeżeli zły to proszę o przeniesienie do poprawnego - dzięki!
Od pewnego czasu szukam czegoś takiego jak stałe łącze + awaryjny internet w razie, gdy stałe łącze nie ma dostępu do internetu... Ponieważ od pewnego czasu borykam się z problemami z internetem, różnego rodzaju rozłączenia/utrata sygnału na parę sekund bądź kilka minut... W swojej branży nie mogę pozwolić sobie na coś takiego... Czy jest opcja ustawienia czegoś takiego, że jest stały dostęp do internetu, w razie jego utraty natychmiast przełącza się na awaryjny do czasu aż stały dostęp do internetu nie odzyska połączenia... ?
Ile mniej więcej trwałyby takie "przekierowywania"?
I jeżeli jest taka opcja zrobienia tego w ten sposób jaki opisałem, jakie mniej więcej są to koszta, aby tak internet skonfigurować, a następnie miesięczne opłaty takiej konfiguracji?
Na chwilę obecną mam FunBox 80 mb/s za który płacę 90 zł, nic poza tym... Co bym musiał dokupić? Z góry dziękuje za odpowiedź na szereg moich pytań!