Stalker Cien Czarnobyla i ghost recon

Wie ktoś gdzie moge zassac gierke + patche? Chodzi mi o oryginalna wersje, bo klucz mam, ale nie mam płytki. Klucz znalazłem za friko na cdaction.pl.

A i to samo co do Ghost Recon Advanced Warfighter tez download + patche.

Szukalem na necie ale same wersje BUILD, ale spiracone, a nie potrzeba mi pirata ze scinami/bugami/freezami jak mam klucze

ALe ty jesteś głupi... Myślisz, że jak masz CD-keya, i spiracisz gre, to ona bedzie orginalna?... Ja pier**le, z takim szczytem głupoty dawno się nie spotkałem...

@Edit - Sorki, akurat jak to miałem pisać, to coś mnie porządnie wku*wiło, i tak wyszło.

Widzisz, do gazety CD-action są dodawane pełne, orginalne wersje gier na płytach. Te CD-keye na ich stronach, są właśnie do tych gier. Możesz jedynie ściągnać pirata z np. torrenty.org. Orginał musisz kupić. Pozdro.

Pobierz z darkwarez.pl też brałem w ten sposób przy instalacji wpisujesz cd-key i masz oryginała na necie

Ściąganie STALKERA....Toż to świetokradztwo!!!Akysz!

Ściąganie gier to ogólnie złodziejstwo :P

Proszę moderatora o ukaranie tego typa ;)

Ale macie faze na to złodziejstwo... Moim zdaniem jest kryzys i trzeba sobie jakoś radzić ale wszystko w granicach rozsądku. Przesadzacie.

Czyli twierdzisz że kryzys wpływa na złodziejstwo?

Ten typ ma oryginalny cd-key z tego co zrozumiałem, tylko nie ma pudełka z grą... Ściągnij dowolną wersje która się instaluje. Wpisujesz oryginalny key i śmiga. Ja zawsze kupuje wersje gier bez pudełek bo pudełko to ok 30-40% ceny.

GRAW był kiedyś w CDA, ja mam płytkę :)

Na stronce CDA podają klucze do gier z gazetek, ale jak dla mnie to trochę błąd. Taki pirat se znajdzie grę, weźmie klucz i już ma grę.

Ogólnie to nie jestem pewien, ale oni dają klucz do gry na singlu na płytce, a na stronce dają tylko klucz do multi. Tak jest z GRAW. Ze stalkerem to nie wiem, bo nie mam. I tak jak koledzy, polecam ściągnąć z torrentów gierkę, bo według mnie piracenie to nielegalne klucze seryjne do gier, a nie same gry. Bo tak w sumie, to po co by były gry do ściągnięcia? Właśnie od tego są klucze.

Wie ktoś gdzie moge zassac gierke + patche? Chodzi mi o oryginalna wersje, bo klucz mam, ale nie mam płytki. Klucz znalazłem za friko na cdaction.pl.

A i to samo co do Ghost Recon Advanced Warfighter tez download + patche.

Szukalem na necie ale same wersje BUILD, ale spiracone, a nie potrzeba mi pirata ze scinami/bugami/freezami jak mam klucze