Star Citizen PROMOCJA dla nowych graczy

Hej,
Chciałem dać znać, że na stronie Star Citizen ruszyła świetna promocja dla nowych graczy, która po zarejestrowaniu daje możliwość zgarnięcia 5000UEC o wartości 5USD oraz Greycat PTV Buggy(bardzo fajny pojazd służący do przemieszczania się) o wartości 19USD . Przy rejestracji należy użyć kodu STAR-JPF5-Z6RX. Promocja trwa do 11 maja. Po rejestracji należy kupić starter pack o wartości 40USD, aby otrzymać dodatkowy pojazd.

Najlepszego

Promocje w grze która nigdy nie wyjdzie i nie raz została nazwana największym scamem w historii branży xD? Gra gdzie regulamin zmienił się z dnia na dzień bo ludzie zaczęli żądać zwrotu kasy i zmiana między innymi wprowadzała to, że mają teraz wyjebane na takie żądania?:smiley: eee nie dziękuje ^^

Gram codziennie w tą grę od ponad dwóch lat, wiec nie wiem gdzie tu scam. Zapłaciłem i się dobrze bawię. Teraz wszedł patch 3.9, który dodał 5 nowych lokacji, w tym 3 nowe planety oraz sporo zadań do wykonania. Kolejny jest patch 4.0 który wprowadza już istotne zmiany - zresztą warto zobaczyć Roadmap: https://robertsspaceindustries.com/roadmap/board/1-Star-Citizen
Ciężko mi sobie wyobrazić, że to scam, skoro gram i widzę taki rozwój w grze.

To ta gra która miała być mmorpg’iem a twórcy zrobili serwer solo i online i teraz wszyscy siedzą w trybie solo?