Może się źle wyraziłem z tą grą na oficjalnych serwerach. Ale po tym co Dzz powiedział po co ma płacić kilka euro skoro może mieć to samo za darmo
@Blaanid dawno w tą grę nie grałem więc skąd miałem wiedzieć jak to jest ? ;]
Może się źle wyraziłem z tą grą na oficjalnych serwerach. Ale po tym co Dzz powiedział po co ma płacić kilka euro skoro może mieć to samo za darmo
@Blaanid dawno w tą grę nie grałem więc skąd miałem wiedzieć jak to jest ? ;]
Warcraft, multi zyje i ma sie dobrze, mozna nawet rzec, ze znacznie lepiej, niz w wielu nowych produkcjach. Ja dzi gralem ze 3 h na modzie MB2, zawsze 3 servery pelne, jesli mow ao mb2 wlasnie, a na kazdym po 20 pare osob. Czasem wiecej, czasem mniej, a mowie tutaj o Europie. Do tego servery na JA+ i basejka + kilka pomniejszych modow, to sie uzbiera calkiem pokazna liczba graczy.
Też niedawno pykałem i jest dużo serwerów, nawet zapełnione o.O TAkże o to się nie martw. Napoczątku szukaj sobie serwerów gdzie są solówki (1v1) Bo to fajne jest
Jak by kto chciał pograć to moge ściągnąć i popykamy . Pozdro
Hehe, no to download start Mam nadzieje, ze sie nie zawiode
Ja kiedyś to miałem tylko niestety zgubiłem . Jaką wersję +mody teraz muszę pobrać aby móc(komfortowo) pograć z innymi ?
Pograj najpierw na klasycznych trybach, do ktorych nie trzeba niczego dodatkowego sciagac, a jak si enie wciagniesz, to zagraj w MB2, bo to zupelnie inna rozgrywka, wiec moze wtedy ona bardziej przypadnie ci do gustu.
Niewiara, wystarczy samo jedi academy + patch 1.01
Potem, jak chcesz grac na ja+, to nie musisz niczego dodatkowego instalowac (choc wypadaloby)
A jesli bedziesz mial ochote na mb2, to musisz sciagnac moda (1gb). www.moviebattles.com
wersna 1,01 bodajże się nic nie zmieniło, wątpie żeby lucas wydawał patche jeszcze do tej gry. A mody to nie wiem ;p;p
Ja kiedyś grałem w JA i mi się bardzo podobała . Ogólnie to uniwersum dla mnie świetne jest więc sprawa czy gra mnie wciągnie nie jest problemem
http://thepiratebay...._-_Jedi_Academy[PC]
Link gdyby ktoś szukał, wy thiefy
Edit: Lulz, juz mi sie pobralo
Wiem, wiem głupie pytanie, każdemu się może zdarzyć heh.
A może ktoś z was pobrać z torrentów i wrzucić gdzieś na stronę lub coś? :/ Bo Ostatnio gdy pobierałem film z torrentów to komputer do naprawy musiał iść.
To miałeś wręcz legendarnego niefarta.
Tutaj masz torrenta bez wirusów. Sam na tym gram.
To miałeś wręcz legendarnego niefarta.Tutaj masz torrenta bez wirusów. Sam na tym gram.http://kat.ph/star-w...c-t2950182.html
Rzeknąć nawet moge, że mamy do czynienia z żywą, miejską legendą
Mój torrent jest bez wirusów własnie zainstalowałem.
Ludzie:) Zapraszam was do grania w Jedi Academy ! Znowu jest sporo graczy! Gra jest swietna.. Polskie klany znowu stawiaja na klimat .. Wracajcie
Dzz możesz podać jakieś serwery MB, na których grasz? Właśnie pobieram mod i nie chce sie zgubić
Tak btw. do może przeniesiemy sie do jakiegoś innego tematu, bo rozwiązaliśmy problem a tera spamimy na temat samej gry .
^ Gram na wszystkich, na ktorych akurat ktos jest ; p. Albo na takich, gdzie jest moj klan, oczywiscie w gre wchodza tylko servery umieszczone w Europie, dalej sensu grac nie ma, chyba ze na siege, bo niestety nie ma serverow EU ustawionych pod ten typ rozgrywki (ale to juz nie jest mb2).
A gram na fejkach ;fff.
Zainstalowałem tego 1.01 i cos serwerów nie wyszukuje Dobra, pokombinuje jeszcze troche.
Warcraft, a masz ustawione internet zamiast lan? Kiedy wejdziesz w wyszukiwarke serverow, to w gornym okienku znajduje sie kilka opcji, ktorymi mozna dowolnie manipulowac. Bedzie tam rowniez zakres wyszukiwania serverow, a domyslnie ustawiony jest LAN, tak wiec trzeba to zmienic na internet.
Panowie może mała rundka jakaś razem ?
Heh, rzeczywiscie na LANie bylo, teraz dziala Dzieki.
Może umówimy się kiedyś na wspólną grę (mówie tu o grze na Movie Battles), co wy na to? Można by nawet załatwić jakiegoś TS'a i sie bawić . Tylko ostrzegam jestem strasznym n00bem
. Tak btw. jeśli już byśmy sie umawiali, to kto by grał i pod jakim nickiem? Mnie znajdziecie pod nickiem |-|DRGT|-|