Star Wars, która wersja?

Może się źle wyraziłem z tą grą na oficjalnych serwerach. Ale po tym co Dzz powiedział po co ma płacić kilka euro skoro może mieć to samo za darmo ;)

@Blaanid dawno w tą grę nie grałem więc skąd miałem wiedzieć jak to jest ? ;]

Warcraft, multi zyje i ma sie dobrze, mozna nawet rzec, ze znacznie lepiej, niz w wielu nowych produkcjach. Ja dzi gralem ze 3 h na modzie MB2, zawsze 3 servery pelne, jesli mow ao mb2 wlasnie, a na kazdym po 20 pare osob. Czasem wiecej, czasem mniej, a mowie tutaj o Europie. Do tego servery na JA+ i basejka + kilka pomniejszych modow, to sie uzbiera calkiem pokazna liczba graczy.

Też niedawno pykałem i jest dużo serwerów, nawet zapełnione o.O :D TAkże o to się nie martw. Napoczątku szukaj sobie serwerów gdzie są solówki (1v1) Bo to fajne jest :D Jak by kto chciał pograć to moge ściągnąć i popykamy . Pozdro

Hehe, no to download start :D Mam nadzieje, ze sie nie zawiode :P

Ja kiedyś to miałem tylko niestety zgubiłem :P . Jaką wersję +mody teraz muszę pobrać aby móc(komfortowo) pograć z innymi ?

Pograj najpierw na klasycznych trybach, do ktorych nie trzeba niczego dodatkowego sciagac, a jak si enie wciagniesz, to zagraj w MB2, bo to zupelnie inna rozgrywka, wiec moze wtedy ona bardziej przypadnie ci do gustu.

Niewiara, wystarczy samo jedi academy + patch 1.01

Potem, jak chcesz grac na ja+, to nie musisz niczego dodatkowego instalowac (choc wypadaloby)

A jesli bedziesz mial ochote na mb2, to musisz sciagnac moda (1gb). www.moviebattles.com

wersna 1,01 bodajże się nic nie zmieniło, wątpie żeby lucas wydawał patche jeszcze do tej gry. A mody to nie wiem ;p;p

Ja kiedyś grałem w JA i mi się bardzo podobała :). Ogólnie to uniwersum dla mnie świetne jest więc sprawa czy gra mnie wciągnie nie jest problemem :)

http://thepiratebay...._-_Jedi_Academy[PC]

Link gdyby ktoś szukał, wy thiefy :D

Edit: Lulz, juz mi sie pobralo :P

Wiem, wiem głupie pytanie, każdemu się może zdarzyć heh.

A może ktoś z was pobrać z torrentów i wrzucić gdzieś na stronę lub coś? :/ Bo Ostatnio gdy pobierałem film z torrentów to komputer do naprawy musiał iść.

To miałeś wręcz legendarnego niefarta.

Tutaj masz torrenta bez wirusów. Sam na tym gram.

http://kat.ph/star-w...c-t2950182.html

To miałeś wręcz legendarnego niefarta.Tutaj masz torrenta bez wirusów. Sam na tym gram.http://kat.ph/star-w...c-t2950182.html

Rzeknąć nawet moge, że mamy do czynienia z żywą, miejską legendą :D

Mój torrent jest bez wirusów własnie zainstalowałem.

Ludzie:) Zapraszam was do grania w Jedi Academy ! Znowu jest sporo graczy! Gra jest swietna.. Polskie klany znowu stawiaja na klimat .. :) Wracajcie :D

Dzz możesz podać jakieś serwery MB, na których grasz? Właśnie pobieram mod i nie chce sie zgubić :P

Tak btw. do może przeniesiemy sie do jakiegoś innego tematu, bo rozwiązaliśmy problem a tera spamimy na temat samej gry :P.

^ Gram na wszystkich, na ktorych akurat ktos jest ; p. Albo na takich, gdzie jest moj klan, oczywiscie w gre wchodza tylko servery umieszczone w Europie, dalej sensu grac nie ma, chyba ze na siege, bo niestety nie ma serverow EU ustawionych pod ten typ rozgrywki (ale to juz nie jest mb2).

A gram na fejkach ;fff.

Zainstalowałem tego 1.01 i cos serwerów nie wyszukuje :( Dobra, pokombinuje jeszcze troche.

Warcraft, a masz ustawione internet zamiast lan? Kiedy wejdziesz w wyszukiwarke serverow, to w gornym okienku znajduje sie kilka opcji, ktorymi mozna dowolnie manipulowac. Bedzie tam rowniez zakres wyszukiwania serverow, a domyslnie ustawiony jest LAN, tak wiec trzeba to zmienic na internet.

Panowie może mała rundka jakaś razem :D ?

Heh, rzeczywiscie na LANie bylo, teraz dziala :) Dzieki.

Może umówimy się kiedyś na wspólną grę (mówie tu o grze na Movie Battles), co wy na to? Można by nawet załatwić jakiegoś TS'a i sie bawić :D. Tylko ostrzegam jestem strasznym n00bem :lol:. Tak btw. jeśli już byśmy sie umawiali, to kto by grał i pod jakim nickiem? Mnie znajdziecie pod nickiem |-|DRGT|-|