Star Wars, która wersja?

Witam.

Kiedyś grałem w Star Wars gdzie można było mieć 2 miecze połączone lub po 1 w ręce pamiętam jeszcze że w niektórych miejscach musiałeś użyć tych swoich mocy do przenoszenia klocków żeby przejść dalej.

Powiedzcie jaka to była wersja? I skąd mogę pobrać :D

Pozdrawiam. Z góry dzięki.

Chodzi o star wars jedi academy?

Przenoszenie klocków i Jedi Knight? Nie za bardzo. Może chodzi o The Force Unlashed albo (co wątpie) Lego Star Wars.

Ale klocki, to ja zrozumialem, ze chodzi o bloki kamieni, ktore to w grze przenosimy. Nie wiem, moze moje rozumowanie jest bledne ; p.

W Jedi Academy można co najwyżej wysuwać bloki ze ścian by na nie wskakiwać, przenosić można przeciwników poprzez Gripa (Duszenie) ale przedmiotów se już nie przeniesiesz. To jedna z pierwszych gier w jakie grałem więc jestem czuły na nią :P

Wychodzi na TFU. Głównie z tym przenoszeniem przedmiotów.

Ale klocki, to ja zrozumialem, ze chodzi o bloki kamieni, ktore to w grze przenosimy. Nie wiem, moze moje rozumowanie jest bledne ; p.

No tak, klocki czyli bloki kamieni :)

Chyba to jest to Jedi Academy :D Tylko skąd pobrać? Na YT napisali że coś podobno w steam jest..

@edit

Jest tylko że za 8,99euro :/ Znacie stronę skąd mogę pobrać? Tylko nie z torrentów

No weź nie gadaj oni jeszcze to na steamie sprzedają?!

O w morde Jedi Outcast nawet jest ze steamplay :D

OFFTOP END

Co do stronki z której możesz to pobrać, to myśle, że nawet jak ktoś ci poda tą stronkę, to moderator od razu usunie link i da warna tej osobie.

Masz dwa wyjscia, mozesz gre kupic, ale widze, ze nie chcesz albo mozesz ja sciagnac piracko, ale wtedy tylko i wylacznie z torrentow.

Podpowiem brzydko, że na piracie da się grać przez neta, co jest kwintesencją Jedi Academy.

Masz dwa wyjscia, mozesz gre kupic, ale widze, ze nie chcesz albo mozesz ja sciagnac piracko, ale wtedy tylko i wylacznie z torrentow.

No wole kupić, tylko czy znajdę to jeszcze w empiku czy media markt? (jak tak to w jakiej cenie, jeżeli znasz)

Podpowiem brzydko, że na piracie da się grać przez neta, co jest kwintesencją Jedi Academy.

Czyli jak mam oryginał to nie mogę grać?

Czyli jak mam oryginał to nie mogę grać?

Picard_Facepalm_by_LuckyHRE.gif

Możesz... po prostu multi działa też na piracie. Niestety JA w sklepach już nie kupisz. Zostaje tylko Steam lub torrenty.

No wole kupić, tylko czy znajdę to jeszcze w empiku czy media markt? (jak tak to w jakiej cenie, jeżeli znasz)Czyli jak mam oryginał to nie mogę grać?

lol, tego jeszcze nie było :D

Co do reakcji to piolczu ujął swym gifem to w 100%. A co do piratów JA można grać tylko trzeba ściągnąć wersję z odpowiednim patchem bo jak ściągnie się inną to od razu rozłącza z serwerem.

Patcha mozna sciagnac osobno, ma 10 mega, a jego wersja to 1.01

@Dzz dzięki za info co do patcha bo z kumplami mam zamiar pograć tylko sabotują mój pomysł właśnie z powodu rozłączania z serwerem :) . Pokaże im twój komentarz i być może to ich przekona.

@Picasso nie ściągaj ze steama tylko znajdź sobie kumpli do gry i ściągnij pirata z patchem podanym przez Dzz. Według mnie gra jest zbyt stara abyś znalazł wielu graczy na oficjalnych serwerach

@Picasso nie ściągaj ze steama tylko znajdź sobie kumpli do gry i ściągnij pirata z patchem podanym przez Dzz. Według mnie gra jest zbyt stara abyś znalazł wielu graczy na oficjalnych serwerach

Nie jestem pewny na 100% ale czy orginał i pirat nie maja tej samej listy serwerów?

Maja ta sama liste. Pirat, czy to z crackiem, czy bez, dziala na multiplayer idealnie, wystarczy miec latke o wartosci 1.01 i zainstalwoac ja na samym poczatku, jeszce przed wbiciem na jakikolwiek server albo przed instalacja modow. Ja sam, mimo ze posiadam oryginala, zakupionego w dniu premiery, grywam na pirackiej wersji, wygodne to, bo i bez plyty pykam, tylko musze miec odpalonego daemona.

@Niewiara

AHAHAHHAHAHAH Prychłę.

Ta gra jest tak dobra, że nadal jest PEŁNO serwerów... Do dzisiaj gram z kolegą. >_>

@ON

Przy okazji jest dużo serwerów RolePlay i pełno modów do Multiplayer. ; ]

A czy w ogóle multi w tej produkcji jeszcze żyje? Czy pograć możesz co najwyżej z osobami, z którymi się zmówisz?