witam wszystkich i serdecznie zapraszam do obejrzenia filmu mojego autorstwa jestem jeszcze początkującą osobą w tym temacie jakieś zastrzeżenia albo opinie na temat filmu proszę pisać w temacie. Dzięki i zapraszam na seans.
Star Wars The Old Republic:GamePlay
no fajny a jesli chcesz zemno pograc to pisz na pw
No ja już mam 28 lvl więc nie wiem czy da się z tobą grać no chyba że ja będę tobie pomagał w HEROIC quest itp.
ok
Ja mam na Tomb of Freedom Nadd (czy jakoś tak ) 15 lvl Commando - Kacmorderca. Jeśli macie coś z podobnym lvlem po jasnej stronie mocy odzywajcie się a czasem jakiegoś questa razem strzelimy
P.S. nie wiem czy usłyszeliście i czy Ghost tego nie zrobił specjalnie ale on mówi... zagramy po stronie Republiki a dostępny klasy Warrior,Inkwizytor, Agent i BASS Hunter Rozbawiło mnie to
Pure ja gram na złej stronie tak zamno jak ghost
Wiem wiem pomyliłem się myślałem o Republice z PlanetSide 2 i pomyliły mi się strony heheh sorki za mój błąd:P A co do gry to gramy po ciemnej stronie mocy i na serwerze tomp of feedom nadd
witam wszystkich i serdecznie zapraszam do obejrzenia filmu mojego autorstwa jestem jeszcze początkującą osobą w tym temacie jakieś zastrzeżenia albo opinie na temat filmu proszę pisać w temacie. Dzięki i zapraszam na seans.