O Star Wars: The Old Republic jest coraz głośniej, a to za sprawą nowego filmiku z Jedi w roli głównej. Dzięki dwuminutowemu trailerowi, dowiemy się więcej o tej unikalnej klasie oraz zobaczymy ekwipunek, wraz z możliwością ulepszania przedmiotów.Jestem prawie pewien, że to właśnie Jedi będą najbardziej obleganą rasą w SWTOR. Składają się na to przygody w serii filmowej oraz ...
Star Wars: The Old Republic: Jedi Promo Trailer
Te miecze wygladaja jak z klockow lego...
Jestem wielkim fanem całej Sagi Gwiezdnych Wojen i powinienem zagrać w tą grę ,lecz do końca nie wiem jak tam będzie z płatnością. Czy to będzie B2P lub P2P.
P2P. Gra kosztuje 150 mln + zielonych, więc:)
Po filmikach tej kasy nie widac : P.
Grafika slaba, animacje zalosne (pierwszy KoTOR ma lepsze! Swoja driga, swietna gra), odglosy z gry tez nie powalaja...Wiadomo- to nie sa najwazniejsze elementy, bo podobna ma sie rozchodzic o fabule, wiec czekajmy. Jednak poki co tej kasy nie widac i nie wiem, czy to czasem nie jest jakies klamstwo.
SWoja drogam, wiecie moze, czy ktos pracuje nad nowym KoTOR'em?
Gra będzie P2P na okres próbny, jak się nie sprawdzi zapowiedzieli F2P z zapewne porąbanym item shopem.
Choć faktycznie najlepiej sprawdziłaby się jako B2P
O Star Wars: The Old Republic jest coraz głośniej, a to za sprawą nowego filmiku z Jedi w roli głównej. Dzięki dwuminutowemu trailerowi, dowiemy się więcej o tej unikalnej klasie oraz zobaczymy ekwipunek, wraz z możliwością ulepszania przedmiotów.Jestem prawie pewien, że to właśnie Jedi będą najbardziej obleganą rasą w SWTOR. Składają się na to przygody w serii filmowej oraz ...