Stara gra

Znalazłem tylko ten link http://dawnspire.tinyrocket.se/. tylko że rejestracja jest nieczynna, trzeba wysłać maila do nich żeby zarejestrowali manualnie. Wysłałem z gmaila i o2 i z obu odrzuciło. Nie wiem jakiej skrzynki użyć

Cześć, z góry przepraszam że umieszczam posta tu, ale nie mogłem pisać tematów w dziale do tego przeznaczonym.

Szukam gry mmo opartej na pvp, pamiętam strzępki info. na jej temat. Grałem w nią jakieś 3-5 lat temu umieszczona była w świecie fantazy, były dostępne 6 klas postaci: krasnolud, czarodziej, rycerz, łucznik, łowca, zabójca. Były dwa rodzaje rozgrywki pierwsza polegała na przejmowaniu teretorum a druga polegała na przeniesieniu artefaktów do własnej bazy, grało się 5na5. artefakty które pamiętam to: głowa Anubisa(gdy się nią niosła, na określonym obszarze pojawiały się małe anubisy i atakowały wszystkich) Słońce( które paliło wszystkich AoE) oraz kamień (co jakiś czas wywoływał trzęsienie ziemi i stunował wszystkich AoE). Po za tym wiem że gra oficjalnie nie ma serverów jedyne co to prywatne serwery.proszę o pomoc bo zadrapie się na śmierć jak nie odnajdę tej gry, dzięki.