Tak więc dzielni poszukiwacze przygód, szata graficzna gry jest zrobiona w 3d, a widok jest za pleców 3 osoby,przypominający wyglądem LotR. i krasnolud to nie profesja. W grze nie ma jako takich profesji, każda z zacnych postaci posiada 3 lub 2 drzewka rozwoju(o ile dobrze pamiętam można było wybrać max. 5 umiejętności do walki), które ustawiało się przed rozgrywką. Dodawało się również punkty statystyk takich jak :siła, inteligencja i zręczność. Sama rozgrywka natomiast trwała do 45 min max po czym się kończyła i szukało się nowej. Gra w początkowej fazie była darmowa z mała uwagą; jedna z klas była zablokowana.Wydaje mi się że to była tylko beta a alfa nigdy nie wyszła ale mogę się mylić. Około 3 lat temu odnalazłem ją dzięki koledze lecz dziś nikt o niej nie pamięta. Szczegóły jakie pamiętam:
Mag- ork w kapturze z laską, mógł mieć umiejętności AoE np. korzenie przytrzymujące przeciwników
Rycerz- uzbrojony od stóp po czubek głowy mimo to wyglądał lekko niczym pióro feniksa z ogromnym mieczem, mógł mieć drzewko leczące lub/i potężne obrażenia z miecza
Krasnolud- jak na niego przystało krępa wredota z toporem i tarczą, mógł on rozstawiać pułapki jak i ostrzeliwać z moździerzy, doskonały był również w walce wręcz
Łucznik- przyczajony człowiek z urodą śródziemnomorską z łukiem/:P ,mógł przywoływać jastrzębia, który pozwalał mu widzieć niewidzialnych
Łowca- przypominająca elfa istota z białym skórnym pancerzem, potrafił bardzo szybko się poruszać i zadawał spore obrażenia w walce wręcz
Zabójca- przyznam że mój ulubiony złoczyńca, wyglądem przypominał Obcego z filmu "Alien" z tym że nie miał ogona i czaszka była bardziej okrągła a nie wydłużona jak w przypadku Obcego, jego głównym atutem było byciem niewidzialnym oraz zadawanie dużych obrażeń w plecy, miał trzy rodzaje dot: spowalniające, zatruwające,krw.awiące
Za pisanie w zlym dziale i za combo postowe. - Dzz