Cześć i czołem!
Ostatnio siedzę przed komputerem i w wolnym czasie (poza poznawaniem silnika Unity) jedynie słucham muzyki i zmieniam utwory na YT. Nie żartuję - potrafię po kilka godzin siedzieć i słuchać muzyki, klikając tylko w następne i nic poza tym. Dopadło mnie znudzenie więszkością gier w jakie grałem, na nic nie mam ochoty i w nic mi się nie chce grać. Postanowiłem - koniec! Czas coś z tym zrobić. Przejechałem listę gier na steam, aż wyszukałem gierkę Starbound. Dawno temu dostałem ją w prezencie od kumpla, z którym w końcu nigdy w nią nie zagraliśmy, a ja sam pograłem w nią może z godzinkę i mi się odechciało. Czas odkurzyć gierkę, odmalować. Grałem już w (ponoć) bardzo podobną Terrarię i przy niej spędziłem kilka godzin, których nie żałuję, z tym że w Terrarię to miałem z kim grać.
Dlatego tu jestem! Czy znalazłby się ktoś z podobnym zamiłowaniem do liczenia pixeli prosto z ekranu monitora podczas gry? Oczywiście żartuję, po prostu jakoś zawsze podobały mi się takie "pixel-arty". Szukam kilku, kilkunastu, kilkuset, w sumie nawet samemu mi nie zależy ilu, byleby ktoś był, osób do wspólnej gry. Nie wymagam doświadczenia bo sam go nie mam. Ogólnie rzecz biorąc nie wymagam nic, a chciałbym jedynie dodać że jestem swego rodzaju specyficznym człowiekiem i nie wszyscy muszą mnie polubić.
Jeżeli chcesz ze mną zagrać - daj mi znać.
Głównie do komunikacji używam Discord, ale nie stronię też od TS.
Steam link:
http://steamcommunity.com/id/WaterMelonee
TL;DR
Szukam ludzi do gry w Starbound.
Nie mam wymagań.
Jestem dziwny - nie musisz mnie polubić.
Ewentualnie mogę się skusić na inne - przez was - zaproponowane tytuły które wciągnęłyby mnie.
Z tym że nie jestem przy kasie - fajnie jakby były darmowe - lub jakbym już to miał, a mam troszkę, tylko troszkę.