Starcraft 2 Austria

Witam, chciałbym zacząć grać w Starcrafta2. Od paru miesięcy mieszkam w Austrii i mój niemiecki nie jest jeszcze perfekcyjny, grę chciałbym zakupić w sklepie jednak na pudełku piszę, że gra jest w języku niemieckim, czy jeśli ją zakupie to będę mógł ściągnąć language patcha? Prosiłbym o szybką odpowiedź bo akurat jestem w sklepie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Tak, bedziesz mógł.

O to super Dziękuję bardzo za odpowiedź, a jeszcze jedno szybkie pytanie czy starcraft jest tez po polsku jak diablo3? Bo strona starcrafta jeat po polsku, jest polskie forum i tak sobie myślę.

Jest po polsku : )

Dziękuję wszystkim za odpowiedź :) A więc obiad zaliczony mogę iść kupic starcrafta i idę grać w grę.

Pozdrawiam rodaków

Daj znać to pogramy ; )

Zainstalowałem z płytki, gra jest po niemiecku, będę mógł ściągnąć polskiego patcha gdy skonczy się aktualizować czy muszę całą grę po polsku od nowa ściągnąć z battleneta?

@up miło tyle, że ja nowy jestem i będę noobil na początku :)

Zmieniłem ale nic to nie dało, ale znalazłem w ustawieniach zmianę języka i już jest wszystko cacy:) dzisiaj zaczynam grać :) Dziękuję wszystkim, jakby ktoś chcial razem pograć i pomoc mi z grą na początkach proszę o wysłanie swoich tagów lub maili na pw.

Pozdrawiam :)

Witam, chciałbym zacząć grać w Starcrafta2. Od paru miesięcy mieszkam w Austrii i mój niemiecki nie jest jeszcze perfekcyjny, grę chciałbym zakupić w sklepie jednak na pudełku piszę, że gra jest w języku niemieckim, czy jeśli ją zakupie to będę mógł ściągnąć language patcha? Prosiłbym o szybką odpowiedź bo akurat jestem w sklepie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam