Witam. Posiadam Starcraft 2: Heart of The Swarm wersja FLT. Mam taki pytanie czy żeby zainstalować Starcraft 2: Heart of The Swarm musze najpierw zainstalować Starcraft 2 : Wings of Liberty . Czy może są jakieś pliki, z którymi zainstaluje Starcraft 2: Heart of The Swarm ?
Starcraft 2: Heart of The Swarm
A może by tak nie piracić i kupić oryginalną grę?
Nie wiem czy wiesz, ale z tego co ja wiem to, to forum nie popiera piractwa.
To dajcie mi bana. Ja się tylko pytam a nie piszę, że instaluje pirata !

Temat do zamknięcia. To forum to jedna wielka pomyłka, bez urazy ale takiego forum z takimi "użytkownikami" to w życiu nie widziałem Zapytasz się o coś to posadzają Ci o piractwo. Bez komentarza.
Tak musisz. Nawiazujac do twojego ostatniego postu to jakie forum tacy uzytkownicy , jaka mentalność takie pojeby, jaki kraj tacy obywatele i tak w kółko.
Płacz o to, że istnieją ludzie uczciwi, którzy płacą za gry i nie pomagają piratom. Słodkie.
@McLoveMinecraft You made my day.
Nie nabijaj postów chuju do szczania, mojego tez mozecie usunąć

Powiem tak wiekszosc ktorzy tu stoja w obronie oryginalow samo pewnie nie raz korzystalo z pirata, inna sprawa whitevolf ze wybrales do takich pytan nieodpowiednie forum tu ci nikt niepomoze co mnie wcale nie dziwi dlatego zmykaj z tym tematem w miejsca w ktorych niejedna osoba moze rozwiac twoje watpliwosci..i nie pirac bo piractwo to zlo . Tak wogole jesli chodzi o STARCRAFTA to wolalbym uzbierac kase i kupic jednak oryginal, cala zabawa jest jesli jestes " w sieci " na piracie tego nie zaznasz. W tych czasach wiekszosc gier tak ma, ja nie gram w gry solo takze jestem zdany tylko na oryginaly
Jeszcze chcialem wtracic jedno " ALE " otoz dziwi mnie tylko jedna sprawa skoro sa tu obroncy ucisnionych znaczy sie oryginalnych gier to czemu na forum powstaje sporo tematow zwiazanych z pirackimi serwerami do roznych gier MMO itp, to jest takie samo piracenie, czysta obluda....
Temat zamykam, bo czesc z was nie jest na tyle dojrzala, aby prowadzic dyskusje na odpowiednim poziomie. Dla waszej wiadomosci - mmorpg.org nie ma oficjalnego stanowiska w sprawie piractwa, a jesli takowe bedzie posiadac, to od egzekwowania kar jest administracja.
Witam. Posiadam Starcraft 2: Heart of The Swarm wersja FLT. Mam taki pytanie czy żeby zainstalować Starcraft 2: Heart of The Swarm musze najpierw zainstalować Starcraft 2 : Wings of Liberty . Czy może są jakieś pliki, z którymi zainstaluje Starcraft 2: Heart of The Swarm ?