Zablokowane są jedynie rankingi i kampania, wszystkie rasy odblokowane więc jak ktoś wcześniej grał za darmo tylko terranami tak jak ja to teraż może grać wszystkim
Wcześniej SC2 był też za darmo ale miał bardzo dużo ograniczeń.
No nieźle tylko SC bez kampanii i bez rozgrywek rankingowych to nic ciekawego.
Zawsze coś dla osób które nie grały i chcą przetestować grę każdą rasą, albo po prostu pograć z innymi.
mozna grac w UMSy za free:D
Ta gra ma coś w stylu multi?I czy jest darmowe?Jak mi się spodoba to i tak kupie ale mniejsza.
Cały tryb Arcade jest dostępny za FREE także jest w czym przebierać i w co grać ! Gram z kumplami jest bosko ! Polecam zombie town i wszelkiego rodzaju TD !
Avitus nie zgodzę się. Jest sporo bardzo dobrych modów do SC2. Więc jeśli jest możliwość zagrania w nie zupełnie za darmo, to jak najbardziej polecam.
Piękna odpowiedz ze strony zamieci na zapowiedz Valve~ Ten drugi ogłosił niedawno, że do doty zostanie dodany edytor na którego podstawie będzie można robić dowolne mapy - tak jak w przypadku Warcrafta 3 ; ) Najwidoczniej Blizzard widzi zagrożenie na tej płaszczyźnie i woli udostępnić customowe mapy dla każdego gracza tym samym zachęcając ich do swoich produktów. Mi osobiście się to bardzo podoba. Rywalizacja zawsze dobrze wpływa na graczy.
Wersja dla biednych ; p