Starcraft 2 za darmo!

Zablokowane są jedynie rankingi i kampania, wszystkie rasy odblokowane więc jak ktoś wcześniej grał za darmo tylko terranami tak jak ja to teraż może grać wszystkim :P
Wcześniej SC2 był też za darmo ale miał bardzo dużo ograniczeń.

No nieźle tylko SC bez kampanii i bez rozgrywek rankingowych to nic ciekawego.

Zawsze coś dla osób które nie grały i chcą przetestować grę każdą rasą, albo po prostu pograć z innymi.

mozna grac w UMSy za free:D

Ta gra ma coś w stylu multi?I czy jest darmowe?Jak mi się spodoba to i tak kupie ale mniejsza.

Cały tryb Arcade jest dostępny za FREE także jest w czym przebierać i w co grać ! Gram z kumplami jest bosko ! Polecam zombie town i wszelkiego rodzaju TD !

Avitus nie zgodzę się. Jest sporo bardzo dobrych modów do SC2. Więc jeśli jest możliwość zagrania w nie zupełnie za darmo, to jak najbardziej polecam.

Piękna odpowiedz ze strony zamieci na zapowiedz Valve~ Ten drugi ogłosił niedawno, że do doty zostanie dodany edytor na którego podstawie będzie można robić dowolne mapy - tak jak w przypadku Warcrafta 3 ; ) Najwidoczniej Blizzard widzi zagrożenie na tej płaszczyźnie i woli udostępnić customowe mapy dla każdego gracza tym samym zachęcając ich do swoich produktów. Mi osobiście się to bardzo podoba. Rywalizacja zawsze dobrze wpływa na graczy.

Wersja dla biednych ; p

Zablokowane są jedynie rankingi i kampania, wszystkie rasy odblokowane więc jak ktoś wcześniej grał za darmo tylko terranami tak jak ja to teraż może grać wszystkim :P
Wcześniej SC2 był też za darmo ale miał bardzo dużo ograniczeń.