Starcraft 2 - znowuuu

Witam.

Nie poddaję się, i tak oto znowu (już chyba trzeci raz) szukam ludzi chętnych do lajtowego pogrania w SC2. Nie wymagam wielkich umiejętności, ligi arcymistrzowskiej i 1k+ winów wszystkimi rasami.

O swoich dokonaniach w SC2 powiem tylko tyle, że jestem w aż brązowej lidze w 1v1 i w złotej we wszystkich trybach drużynowych.

Chciałbym z kimś poćwiczyć 1v1, bo granie przeciwko botom jest nudne, a jak gram non-laddera to zawsze losuje mi ludzi ze złota albo srebra, a na placementach na 5 meczy jedynie raz wylosowało mi gracza z ligi brązowej ;x

Chętnych proszę o pisanie w tym temacie, ewentualnie możecie od razu dodać mnie do znajomych w SC2:

email: blastblue25@gmail.com

battletag: Espirit#2119

kod postaci: 221

PS Póki co nie dysponuję dodatkiem HotS, ale zakup jest w planach.

Ja, ja ! (miałem braz 2v2 bodajże)

Może nawet mam sciągniętego sc2 :D

gg- 32484247, czekam na kontakt

Ja mam Hots ale na razie sobie tak trenuje przez klasyfikacją.

Avitus#2303

Sorki, ale nie korzystam z gg. Wolałbym raczej kontakt poprzez PW na forum (oprócz gry). Mam was nawet chyba w znajomych ;d

Gracie na Hots'ie czy Wol'u?

Ja właśnie kupiłem HotSa, niestety moje konto z WoLem zostało zablokowane, gdyż ktoś chciał się włamać.... Wszędzie hacki XD Ale do 48 h powinni odpowiedzieć (wysłałem zdjęcie legitki jak prosili) więc zagramy nie długo :D

Witam, ja mam WoLa juz dosc dawno nie gralem, liga 1v1 - diament ale tylko protossem, reszta ras oceniam na solidna platynę. Co do gier zespołowych to diament/master. Moge coś tam pograć, ewentualnie służę radą.

Wielki pros się znalazł :/ Takich tu nie szukamy, to lajtowe granie a nie chwalenie się diamentami.

Napisałem jedynie, że nie wymagam wielkich umiejętności, ale nie było nic o tym, że diamenty i mastery mają się trzymać z daleka ;d

Poza tym, mam jednego znajomego w diamencie i wiem, jaki jest mniej więcej ich poziom gry, więc myślę, że kolega może naprawdę nam pomóc :)

I co do wersji gry:

Ja mam WoL, Aurenos również, zaś Avitus i paweleqqk mają HotS, więc nie wiem, w co będziemy grali, ale proponuję WoL, a HotSa może okazyjnie zagramy jak Blizzard odblokuje wszystkie rasy na jakiś czas. Trochę chyba za bardzo w przyszłość wybiegłem ale co tam ;p

Dobra, bez spin, chodzi mi o to zachowanie, "jestem lepszy to z Wami nie zagram", dafuq?

PS. Istnieje taki system, że ludzie z HotSa w party mogą zapraszać WoLowców, a Ci mogą grać z tymi z HotSem, ale tylko Terranami B)

Dla mnie to jest akurat ten minus, że Terranami gram najgorzej ;d

@Paweleqqk jestes tak tepy ze az tego nie skomentuje, czytaj ze zrozumieniem, albo naucz sie grac i sam bedziesz w diamencie.

warn_ico.png
Zluzuj nieco. I skorzystam z okazji - Paweleqqk, ty też się nie czepiaj. - Az

Ja też mam Wol'a i mi smutno bo przydzieliło mi złoto :<<<

To jak? Ja czekam na zaproszenia, i mogę grać praktycznie od razu (dopóki są wakacje). A jak będzie więcej osób online, to można skleić jakieś mecze 2v2 albo 4v4 laddery :)

Widać tak ktoś z góry poziom inteligencji poniżej przeciętnej (jakieś edytowanie postu po wypowiedzi) B) Ale to nie temat od tego :D

BlastBlue, można pyknąć coś? :D Napisz tu albo PW jak będziesz chciał, wejdę do gry ;d

Pierwsze lody przełamane!

Wraz z Pawelqqkiem zaliczyliśmy dziś spektakularną przegraną!

Graliśmy z jakimiś miękkimi frytami, wygralibyśmy gdyby nie to, że zamiast przywoływać kolejnych tropicieli, musiałem się ubierać i wychodzić ;d

Zakupiłem również HotS, tak więc mogę już razem z wami grać z nowymi jednostkami.

Witam.

Nie poddaję się, i tak oto znowu (już chyba trzeci raz) szukam ludzi chętnych do lajtowego pogrania w SC2. Nie wymagam wielkich umiejętności, ligi arcymistrzowskiej i 1k+ winów wszystkimi rasami.

O swoich dokonaniach w SC2 powiem tylko tyle, że jestem w aż brązowej lidze w 1v1 i w złotej we wszystkich trybach drużynowych.

Chciałbym z kimś poćwiczyć 1v1, bo granie przeciwko botom jest nudne, a jak gram non-laddera to zawsze losuje mi ludzi ze złota albo srebra, a na placementach na 5 meczy jedynie raz wylosowało mi gracza z ligi brązowej ;x

Chętnych proszę o pisanie w tym temacie, ewentualnie możecie od razu dodać mnie do znajomych w SC2:

email: blastblue25@gmail.com

battletag: Espirit#2119

kod postaci: 221

PS Póki co nie dysponuję dodatkiem HotS, ale zakup jest w planach.