Starcraft 2

Przepraszam że tutaj to piszę, ale nie wiem do jakiego działu się udać... chodzi mi o maila którego dostałem od blizzarda napisali mi

"

Kuba,

We are excited to announce the release of the Free StarCraft® II Arcade! Now you'll be able to explore thousands of new games, all built on the StarCraft II Game Engine for free! Discover entire new genres of games that extend far beyond the StarCraft universe. From puzzle games, to action side scrollers, to tower defense games, there is almost no end to how much there is to experience in the StarCraft II Arcade. Just download the free StarCraft II STARTER EDITION and start playing today! "

O co chodzi? Powiecie mi ? :D

mod_ico.png
Przenoszę ~umbra

http://lmgtfy.com/?q=google+translate

Kuba,

Jesteśmy podekscytowani, aby poinformować o wprowadzeniu na bezpłatny StarCraft ® II Arcade! Teraz będziesz mógł zwiedzić tysiące nowych gier, zbudowane na silniku gry StarCraft II za darmo! Odkryj zupełnie nowe gatunki gier, które rozciągają się daleko poza uniwersum StarCrafta. Od gier logicznych, do zmieniaczy niepożądanych działań, do tower defense gry, prawie nie ma końca, jak wiele jest do doświadczenia w StarCraft II Arcade. Wystarczy pobrać bezpłatną StarCraft II Starter Edition i zacznij grać już dziś! "

Masz Starcraft arcade za darmo..

Chodzi o to, że część SC2 jest dostępna dla każdego gracza, to znaczy, że możesz ściągnąć i pograć sobie w strategie Blizzarda w trybie Arcade. A sam tryb to zbiór różnorodnych modów do SC2, niektóre lepsze, niektóre gorsze, ogólnie można się pobawić. To tyle w temacie.

Tak to zrozumiałem, chodziło mi właśnie o to co to jest ten arcade :D Ale dzięki już zrozumiałem, można zamknąć :)

Przepraszam że tutaj to piszę, ale nie wiem do jakiego działu się udać... chodzi mi o maila którego dostałem od blizzarda napisali mi

"

Kuba,

We are excited to announce the release of the Free StarCraft® II Arcade! Now you'll be able to explore thousands of new games, all built on the StarCraft II Game Engine for free! Discover entire new genres of games that extend far beyond the StarCraft universe. From puzzle games, to action side scrollers, to tower defense games, there is almost no end to how much there is to experience in the StarCraft II Arcade. Just download the free StarCraft II STARTER EDITION and start playing today! "

O co chodzi? Powiecie mi ? :D

mod_ico.png
Przenoszę ~umbra