Jestem ciekawy czy na forum są jakieś osoby pykające, można by coś razem pograć - mój nick: Vax, obecnie 1v1 platinium ;/
Zachęcam do dopisywania się z nickami.
Jestem ciekawy czy na forum są jakieś osoby pykające, można by coś razem pograć - mój nick: Vax, obecnie 1v1 platinium ;/
Elos Zamierzam kupic SC 2 i takie pytanko czy opłaca sie 200 zł na to wydać i czy płaci sie abonament??
Ja grałem zacząłem grać w dniu premiery pograłem trochę single żeby tylko zaliczyć.Potem próbowałem multi ale nie szło mi za dobrze:) 18przegranych,8wygranych dostałem się do brązowej ligi i przestałem grać bo stwierdziłem ze rts-y to nie dla mnie:) to mój profil gdyby co http://eu.battle.net/sc2/pl/profile/1299860/1/Cloud/ ,może kiedyś zacznę grać ale to nie prędko bo wow pożera za dużo czasu:P.Więc jak widzisz ja mógł bym pograć ale to nie ma raczej sensu jeśli ty grasz w platinium bo byś mnie zmiótł z powierzchni ziemi w 2 min jakims rushem:D.
@matis: nie kupujesz grę i grasz ile chcesz żadnego abonamentu nie musisz płacić,no i oczywiście ze się opłaca kupić szczególnie jeśli lubisz taki typ rozgrywki.
ja se chyba kupie i tez se pogram a sporo osób gra?
ja se chyba kupie i tez se pogram a sporo osób gra?
Półtora miliona na europejskim serwerze jest w tym momencie.
Ja grałem zacząłem grać w dniu premiery pograłem trochę single żeby tylko zaliczyć.Potem próbowałem multi ale nie szło mi za dobrze:) 18przegranych,8wygranych dostałem się do brązowej ligi i przestałem grać bo stwierdziłem ze rts-y to nie dla mnie:) to mój profil gdyby co http://eu.battle.net...299860/1/Cloud/ ,może kiedyś zacznę grać ale to nie prędko bo wow pożera za dużo czasu:P.Więc jak widzisz ja mógł bym pograć ale to nie ma raczej sensu jeśli ty grasz w platinium bo byś mnie zmiótł z powierzchni ziemi w 2 min jakims rushem:D.
No niestety gra prosta nie jest, zwłaszcza jak się nie maniaczyło w pierwszą część. Mimo wszystko jakbyś miał ochotę na jakąś partyjkę 4fun to daj znać.
Elos Zamierzam kupic SC 2 i takie pytanko czy opłaca sie 200 zł na to wydać i czy płaci sie abonament??
Abonament SC 2 O.o od kiedy gra singlowa z funkcją multi ma abonament?
W Warcrafta 3 pogrywam i w Starcrafta 2 również ^^.
Tylko pytanie : Gdzie gramy? BattleNet czy Garena?
Abonament SC 2 O.o od kiedy gra singlowa z funkcją multi ma abonament?W Warcrafta 3 pogrywam i w Starcrafta 2 również ^^.Tylko pytanie : Gdzie gramy? BattleNet czy Garena?
Na Garenie jest już sc2? ;]
Ja pogrywam na battle.net, nick w pierwszym poście
Abonament SC 2 O.o od kiedy gra singlowa z funkcją multi ma abonament
Hellgate London chyba tak mial, ale nie jestem pewien, bo to bylo dosyc dawno, a gra i tak upadla.
Sc2 realnie to kosztuje 600zł...