Siemka.
Szukam paru graczy do jakiejś gry MMO.
Dlaczego ,,Stare czasy" ? A no dlatego, ponieważ chciałbym zagrać z niektórymi w jakąś grę, którą graliśmy rok,2,3,4,5 lat temu i które nadal cieszą się swoją popularnością.
Podane gry to nie tylko globalne, mogą też być privy.
Podaje kilka gier, jeżeli nie ma tu gry, w którą chcielibyście jeszcze raz zagrać to napiszcie w odpowiedziach i będzie brana pod uwagę.
Głosowanie będzie trwało do 16.00 potem będzie podliczenie wyborów i o 16.30 ogłoszenie gry.
Jeśli jednak zdarzyło by się, że w czasie skończenia głosowania będzie remis to głosowanie przesuwamy o godzinę dłużej.
Mam nadzieję, że znajdzie się tu parę graczy do wspólnej gry.
Stare czasy - grupka do gry
Tf2 !
Co do innej gry to z mojej strony MOBA np. DOTA 2 i też jakiś RPG np. Last Chaos
Będę czekał co wygrało to może z tobą zagram Więc napisze ci na PW.
Czas do 17.00 bo widzę remisy między: Metin2, Royal Quest, Flyff, TF2.
Widzę, że Metin2 wygrał. No dobra Tylko teraz czy Global czy Priv ??
Wszyscy na TF2.A co wogóle robi to RQ,przecież one jest dopiero od kilku miech
Serio metin?Chcę ci sięw niego grać w TF lepiej
Skoro wybór padnie na Metin, to nie ma co sobie głowy zaprzątać gimnazjalną ekipą.
Prawda
stare czasy to bardziej mi przychodzi do głowy takie tytuły jak lineage 2,Mu online,Silkroad ale ogólnie polecałbym osobiście Lineage 2 które na najlepsze PvP i przede wszystkim grind a nie wykonywanie nudnych i powtarzalnych questów.
A co do TF2 to się jeszcze opłaca ??
No chyba że jakiegoś MOBA (DOTA2, LoL czy SMITE) ??
W ogóle są jeszcze jakieś porządne serwery na TFie?
Tak są,gra się bardzo przyjemnie a w ekipie będzie jeszcze lepiej.Jak ktoś chce pograć niech pisze do mnie na PW na forum
To kiedy gramy?
AIon. Bo naprawde w co innego nie ma sensu grac na obecna chwile ..
Siemka.
Szukam paru graczy do jakiejś gry MMO.
Dlaczego ,,Stare czasy" ? A no dlatego, ponieważ chciałbym zagrać z niektórymi w jakąś grę, którą graliśmy rok,2,3,4,5 lat temu i które nadal cieszą się swoją popularnością.
Podane gry to nie tylko globalne, mogą też być privy.
Podaje kilka gier, jeżeli nie ma tu gry, w którą chcielibyście jeszcze raz zagrać to napiszcie w odpowiedziach i będzie brana pod uwagę.
Głosowanie będzie trwało do 16.00 potem będzie podliczenie wyborów i o 16.30 ogłoszenie gry.
Jeśli jednak zdarzyło by się, że w czasie skończenia głosowania będzie remis to głosowanie przesuwamy o godzinę dłużej.
Mam nadzieję, że znajdzie się tu parę graczy do wspólnej gry.