Stare gry RTS

Witam szukam starych gier strategicznych czasu rzeczywistego mogą to być fantasy,średniowieczne lub sience fiction tylko proszę nie II wojna światowa :P Gry takie datowane do 2003 roku bo na starego lapka :)

Tzar, Earth 2150, Warcraft II i III, StarCraft, Settlersy od I do IV, Age of Empires I i II.

Age of Empires II: The Conquerors! (możesz jeszcze poszukać super hiper extra modu o nazwie Forgotten Empires)

Commander & Counquer - Tiberian Sun

Gra jest dostępna za darmo, na stronie twórców.

Jak już szukasz gier na starego lapka, gdy tylko odwidzą Ci się RTS'y zagraj sobie w Tony Hawk Pro Skater, najlepiej 2 :D

DUNE2000

Twierdza, Twierdza Krzyżowiec

Knights and Merchants

North & South (gra na emulator pegazusa o ile się nie myle ) Fajna, przyjemna
Może warhammer40k DoW, Winter assault , dark crusade
Kozacy
Age of empire

Star Wars: Galactic Battlegrounds

The settlers
X-Com
Rome total war

American Conquest

Empire Earth ;)

Jak wcześniej ktoś wspomniał - Settlers I-IV (chociaż w jedynkę gra się ciężko i nie polecam). Zdecydowanie jedne z najlepszych strategii wszechczasów :D

Kozacy: Powrót na wojnę - fajny RTSik

Rise of Nations: Gold Edition

Ja bardzo polecam Warcraft III oraz Warcraft III: Frozen Throne, moim zdaniem jedne z najlepszych RTS jakie do tej pory wyszły, zarówno pod względem rozgrywki jak i fabuły :)

warhammer 40 tyś: dark crusade jedyny rts będący na równi z warcraft 3

Ja lapka mam tego http://www.fujitsu-shop.pl/notebook-esprimo-mobile-v5535-cm550-154wxga-1gb-160gb-dvdrw-vhb-p-359.html ale coś pewno jest nie halo z tą kartą bo niby ma 256 mb pamięci a neverwinter 1 się muli ;/

Witam szukam starych gier strategicznych czasu rzeczywistego mogą to być fantasy,średniowieczne lub sience fiction tylko proszę nie II wojna światowa :P Gry takie datowane do 2003 roku bo na starego lapka :)