Witam szukam starych gier strategicznych czasu rzeczywistego mogą to być fantasy,średniowieczne lub sience fiction tylko proszę nie II wojna światowa Gry takie datowane do 2003 roku bo na starego lapka
Stare gry RTS
Tzar, Earth 2150, Warcraft II i III, StarCraft, Settlersy od I do IV, Age of Empires I i II.
Age of Empires II: The Conquerors! (możesz jeszcze poszukać super hiper extra modu o nazwie Forgotten Empires)
Commander & Counquer - Tiberian Sun
Gra jest dostępna za darmo, na stronie twórców.
Jak już szukasz gier na starego lapka, gdy tylko odwidzą Ci się RTS'y zagraj sobie w Tony Hawk Pro Skater, najlepiej 2
DUNE2000
Twierdza, Twierdza Krzyżowiec
Knights and Merchants
North & South (gra na emulator pegazusa o ile się nie myle ) Fajna, przyjemna
Może warhammer40k DoW, Winter assault , dark crusade
Kozacy
Age of empire
Star Wars: Galactic Battlegrounds
The settlers
X-Com
Rome total war
American Conquest
Empire Earth
Jak wcześniej ktoś wspomniał - Settlers I-IV (chociaż w jedynkę gra się ciężko i nie polecam). Zdecydowanie jedne z najlepszych strategii wszechczasów
Kozacy: Powrót na wojnę - fajny RTSik
Rise of Nations: Gold Edition
Ja bardzo polecam Warcraft III oraz Warcraft III: Frozen Throne, moim zdaniem jedne z najlepszych RTS jakie do tej pory wyszły, zarówno pod względem rozgrywki jak i fabuły
warhammer 40 tyś: dark crusade jedyny rts będący na równi z warcraft 3
Ja lapka mam tego http://www.fujitsu-shop.pl/notebook-esprimo-mobile-v5535-cm550-154wxga-1gb-160gb-dvdrw-vhb-p-359.html ale coś pewno jest nie halo z tą kartą bo niby ma 256 mb pamięci a neverwinter 1 się muli ;/
Witam szukam starych gier strategicznych czasu rzeczywistego mogą to być fantasy,średniowieczne lub sience fiction tylko proszę nie II wojna światowa Gry takie datowane do 2003 roku bo na starego lapka