Stare konto a 20lvl

Siema, mam takie pytanie co do tego free trialowego 20lvla, a więc.. Parę miesięcy temu wziąłem tego free triala, wbiłem 20vl, kupiłem sobie cataclysm i skonczyła mi się subskrypcja. Jest teraz możliwość, że zrobię sobie nową postać do 20 poziomu na koncie gdzie miałem wcześniej subskrypcje?

Z tego co mi wiadomo, to nie ma takiej możliwości - musiałbyś założyć nowe trialowe konto, ale chyba mija się to z celem. Z drugiej strony nie gram w WoWa już pewien okres czasu, choć wątpię żebym się mylił.

Raczej nie, ponieważ z racji, że wykorzystałeś darmowe 30 dni subskrypcji (bo tak to zrozumiałem), to już masz status frozen i musisz doładować RAF lub Pre-Paid lub co tam jest :)

Czekaj, czekaj. Jak to miałeś triala do 20 lvl a potem kupiłeś cata? A co z battlechestem?

Siema, mam takie pytanie co do tego free trialowego 20lvla, a więc.. Parę miesięcy temu wziąłem tego free triala, wbiłem 20vl, kupiłem sobie cataclysm i skonczyła mi się subskrypcja. Jest teraz możliwość, że zrobię sobie nową postać do 20 poziomu na koncie gdzie miałem wcześniej subskrypcje?