Stare konto PC na PS4

Witam,

zakupiłem sobie kilka dni temu PS4 i no z ciekawości ściągnąłem FF dla Triala. Gra na ps4 wydała mi się o wiele przyjemniejsza niż na pc i chciałbym kontynuować przygodę na swoim starym koncie. W związku z tym pojawiło się kilka nurtujących mnie pytań:

- Czy wymagany jest do gry abonament PS PLUS?

- Czy dodając do swojego konta Podstawkę+Dodatek do istniejącego konta nadal otrzymam bonusowy 1 miesiąc grania ?

Plus nie jest wymagany . Jezeli zakupisz wersje na ps4 to dostaniesz 30 dni :) Ja zrobilem tak ale w odwrotnej kolejnosci mialem wersje stema na pc a pozniej dokupilem na ps3 i w tym mialem 30 dni

Dziękuję bardzo za pomoc. Czas sie nauczyć grać w mmorpg na padzie. :)

Jak masz zamiar kupować FF XIV na PS4 to polecam z oficjalnej strony w postaci CD. Jest taniej niż na Ps Store ponad 2x ja tak zrobiłem i aktualnie czekam na płytkę aby grać dalej bo triala ograłem i się spodobało. Co do grania na padzie to ja wole sobie podłączyć klawiaturę i mysz do PSa i grać jak na PC bo nigdy nie byłem fanem pada w tego typu grach :)

Nom najlepiej kupić na stronie squera pudełko mi się udało kupić na allegro za 189 kiedyś tą wersje podstawka + dodatek

Witam,

zakupiłem sobie kilka dni temu PS4 i no z ciekawości ściągnąłem FF dla Triala. Gra na ps4 wydała mi się o wiele przyjemniejsza niż na pc i chciałbym kontynuować przygodę na swoim starym koncie. W związku z tym pojawiło się kilka nurtujących mnie pytań:

- Czy wymagany jest do gry abonament PS PLUS?

- Czy dodając do swojego konta Podstawkę+Dodatek do istniejącego konta nadal otrzymam bonusowy 1 miesiąc grania ?