Otóż muszę się pozbyć cd/dvd..czasem całkiem nowych gierek , tyle, że większość ma dostęp do sieci i do kopii cyfrowej a nie chce żeby mi się ktoś gdzieś wkradał na konta czy coś..co z tym można zrobić? do skupu jakiegoś czy co..:/
Stare/Nowe gierki
Zdrap wierzchnia warstwę, przynajmniej częściowo, a płyty czasem są zbiórki w szkołach, czy gdzieś.
tia kolo 100 cd dzięki lol
Jak gry są na chodzie, a ich konta nie są aktywowane lub najnormalniej w świecie nie posiadają one kont a masz je w orginalnych pudełkach to ja z chęcią bym jakąś część mógł przyjąć bo kolekcjonuje gry na PC.
Pozdrawiam i w razie czego proszę o kontakt.
Jak żyję, nigdy nie słyszałem aby płyty CD służyły jako konie trojańskie.
Spalić? Zawinąć w jakiś papier po czym wymieszać z odpadami ? albo dla dobrego efektu włóż do mikrofali ^^
Wywal do śmieci, normalnie do papieru jeśli macie podział na surowce wtórne, miejscowy zakład komunalny na pewno sortuje to wszystko i płyty trafią do praso-kontenera, a potem zostaną spalone w jakiejś cynkowni albo czymś takim :]
Podrzuć zdjęcie gier, a ja sprawdzę stan konta.
Otóż muszę się pozbyć cd/dvd..czasem całkiem nowych gierek , tyle, że większość ma dostęp do sieci i do kopii cyfrowej a nie chce żeby mi się ktoś gdzieś wkradał na konta czy coś..co z tym można zrobić? do skupu jakiegoś czy co..:/