StarForge - minecraft, MOBA, FPS i RTS w jednym

Nie wciągam tego na główną, bo pod MMOG mi nie pasuje (chociaż w późniejszym etapie będzie Online Only), ale ciekawy projekt warty uwagi.

Otóż podczas swoich nocnych wędrówek po co ciekawszych miejscach w internetach odnalazłem coś interesującego. Niech poniższy materiał wideo odpowie za mnie:

[media=]

Możemy już ściągać grę very early alpha. Interfejs trochę skomplikowany, ale widzę tutaj potencjał. Zobaczymy co dalej.

Ściągniemy tutaj, po uprzedniej rejestracji.

Widzę Hydraliska ;P

Ale co tutaj ukrywać gra prezentuje się całkiem fajnie :) Wszystko co ma wbudowany edytor map i jest w miarę grywalne może żyć wiecznie.A graficznie nie wygląda to najgorzej - zwłaszcza jeśli to baaaaardzo pre alfa testy :P I jak te drzewa padają pod tą młocarką (mimo, że postać lata trochę jak szmaciana lalka).

dosyc fajnie to wyglada, sciagne i na pewno troche pogram, thx za info ;p

Nie wciągam tego na główną, bo pod MMOG mi nie pasuje (chociaż w późniejszym etapie będzie Online Only), ale ciekawy projekt warty uwagi.

Otóż podczas swoich nocnych wędrówek po co ciekawszych miejscach w internetach odnalazłem coś interesującego. Niech poniższy materiał wideo odpowie za mnie:

[media=]

Możemy już ściągać grę very early alpha. Interfejs trochę skomplikowany, ale widzę tutaj potencjał. Zobaczymy co dalej.

Ściągniemy tutaj, po uprzedniej rejestracji.