Witam jestem Leaderem Teamu Evo , chciałbym dac kilka uwag i ostrzeżeń gdyż ostatnio zauważyłem nagły przyrost graczy polskich co było dla mnie zdziwieniem gdyż gram pare dobrych lat , i liczba aktywynch polskich graczy nigdy nie przekroczyła 7 , jest to spowodowane umieszczeniem tej gry w spisie
.
1- Prosze nie porozumiewac się w jezyku polskim badz innym jezykiem na Chatach jak (All Chat, Trade Chat , Galaxy Chat) jest to w nie których przypadkach bannable , badz mutable , o czym wiekszosc nowych graczy sie przekonało, jezyk angielski jest podstawowym jezykiem tej gry ,jeżeli nie znasz podstaw prosze nawet nie próbowac.
2- Nie zachowywac sie w sposob wulgarny i infantylny gdyż te zachowanie nie jest zbyt mile widzane.
3-Co do pomocy z Creditami owszem moge czasami wspomoc graczy ale prosze nie pisac/ prosic non-stop o kase raz czy dwa pomoge góra i to nie wielka suma na poczatek
.
4- Jeżeli ktoś potrzbuje pomocy prosze pisac do mnie badz ludzi których wypisze , gdyż mamy najdluższy staż prawie od samego poczatku tej gry.
> Jeżeli chcesz napisac na pm (private message) musisz pisac uzyc komendy /w "Nick" ,
Lista osób:
Black Phoenix - (jestem zazwyczaj online od godziny 15- 24 ) teraz inne postacie na , ktorych najczesciej moge byc online
Black Phoenix II
Alan II
Alan III
Battle Master Tank
Kripsy Chicken
Lothar Zoog - ( jest zazwyczaj online w godzinach popoludniowych)
Head
Lz
Sybir - (jest online w godzinach popoludniowych)
Divide
Shadow2k_PL - ( jest online w godzinach porannych , czesto popoludniowych i wieczornych)
Shadow2k
Battlestargalaktica
jest jeszcze paru innych ale nie sa zbyt czesto online , nieraz moze zdarzyc sie ze wiekszosc z nas bedzie offline gdyz 70% z nas pracuje , a nie którzy ucza sie .
Co do płatnosci za gre jest ona darmowa ale jakby to ujac nie do konca , można grac za free tkz (F2p - Free to play ) do lvla 20 gdyż ten lvl jest limitem na trailu , Jeżeli chcesz miec dostęp do lvla powyżej trzeba zaplacic małą sume , trail także blokuje wiekszosc zalet tej gry , po zakupieniu bedzie mozna używac 900 galaktyk + wiecej , budowac bazy , dostep do class i reszty. płatnośc wynosi :
Jeden Miesiąc - $9.95 USD
Trzy Miesiące - $24.95 USD
Sześc Miesiecy - $44.95 USD
Rok - $85.95 USD
Oczywiscie grac można bez płacenia ile sie chce . Jeżeli będziesz posiadał lvl 21 + , i bedziesz mial problemy polityczne albo z pvp , badz ze znalezieniem teamu napisz do mnie Black Phoenix jestem obecnie leaderem teamu Evo w tym teamie znajduje sie 99% polaków
.
Jeżeli ktoś bedzie miał prośbe o napisanie jakiegoś poradnika z checia to uczynie , gdyż gra jest skomplikowana , trzeba umiec myslec i uzywac logiki. Oczywiscie jak widac gra nie posiada jeszcze zbyt dobrej grafiki
ale jeden z najwiekszych plusów w tej grze jest wlaśnie grafika moim zdaniem, proponuje zagrac
i samemu sie przekonac.
Dziekuję Black Phoenix