Witam was dzisiaj na streamie pawlika postanowiliśmy spróbować stworzyć gildie wraz z startem gry więc każda osoba zainteresowana grą jest mile widziana zapraszam na ts3.novasociety.com
Start free2play gra razem i założenie gildii
Gramy na serwerze Bloodiron po stronie Guardian's, Zapraszamy!
Chętnie zagram , tworze Kleryka więc was polecze
Zapraszamy na tsa próbujemy założyć już gildie, potrzeba 5 osoób!
Opłaca się kupić taki klucz: http://allegro.pl/gra-rift-dodatek-storm-legion-30-dni-bonusy-i3320579473.html? Czy czymś to grozi? (wiem, że one były rozdawane za free)
OK zapraszamy wszystkich!
Nazwa Gildii: Lords Of The Lagion
pisać pw do: Ligii, Yakimoi, Eliximus
Lords Of The Lagion
A nie mialo byc Lords of the Legion ?
tO co kaman z Lagion ? chyba ze to rozwiniecie słowa Lag.
Sorry Legion
jeśli można z chęcią się dołączę
Mam jeszcze 2 pytanka od początkującego:
1) O co chodzi z tym skillem SURVIVAL i FISHING ( znaczenie znam) ale nie wiem jak zbierac do nich surki i ogólne info o tym
2)Mam skórowanie ale mimo tego że mam dużo skóry nie chcą się zmieniać na przedmoiot craftu
to i ja zaczne
1) O co chodzi z tym skillem SURVIVAL i FISHING ( znaczenie znam) ale nie wiem jak zbierac do nich surki i ogólne info o tym2)Mam skórowanie ale mimo tego że mam dużo skóry nie chcą się zmieniać na przedmoiot craftu
1
Fishing to oczywiście łowienie rybek - przy nauce tej umiejętności dostaje się pierwsza wędkę, i wstępny trening
udziela go zdaje się Fishing Trainer, odpowiedni dla danej frakcjii (Defianci mają swojego w takim nadmorskim miasteczku na palach - są tam zresztą wszyscy trenerzy craftu)
Fishing dostarcza przede wszystkim ryb, a także przedmiotów do dimensions i artefaktów
Z craftu fishing produkuje się nowe wedki i różniste przynęty do nich (jest np taka która wyciąga z wody tylko artefakty)
odnośnie ryb to pewne ich rodzaje można zamieniac na nagrody - są daily questy (nagrody to rep do frakcji z tego terytorium albo artefakty)
Survival - proukcja żarła (a póżniej także namiotów i podobnych klamotów ;D ) jako surowce zużywa głównie ryby a dodatkowo mięsko które wypada z pokonanych wrogów typu "Bestia"
Potki survival działają jak Napoje - tzn można ich używac tylko poza walką, ale na wyzszych poziomach dają też czasowego bufa (na +30 minut)
Butchering - sam z siebie daje zbieranie skórek, aby je przerobić potrzebujesz wykupić odpowiednie receptury od trenera rzemiosła - czyli butchering Trainer (pierwsza receptura to *Soft Leather*)
Receptura działa tylko przy stacji craftu Loom (czyli przy Krośnie do tkania)
natomiast produkt finalny - czyli przetworzone skóry są wykorzytywane przez inne profesje- Rzeźnik nie wie co z nimi robić.
Tu krótka lista zalezności poszczególnych profesjii
Witam was dzisiaj na streamie pawlika postanowiliśmy spróbować stworzyć gildie wraz z startem gry więc każda osoba zainteresowana grą jest mile widziana zapraszam na ts3.novasociety.com