Starter a Battlechest

Tak jak w temacie, czy jak zagram starterem do 20lvl czy mogę kupić battlechesta z jakiej chce strony? czy musze kupic pełną wersje z Battlenetu? :)

Miejsce zakupu nie ma znaczenia. Po prostu, po zakupie wklepujesz kod i grasz. Może Ci utworzyć osobną kategorię w profilu battle.net, przynajmniej ja tak miałem (osobno konto starter, osobno normalną wersję). Poza tym, 20 poziom to żadne osiągnięcie, więc nie szkoda zaczynać od początku.

Nie jest przypadkiem tak, że kiedy użyjesz klucza na starterze, to nie musisz wtedy podpinać karty kredytowej?

Nie trzeba.

nie mówie, ze mi szkoda XD, ale pytam bo go jeszcze nie kupiłem i chce sobie pograc a znów mi sie nie chce wbijać tego 20 lvl XD

Nie, Ja sobie przygotowałem postacie na 20 lvl, póżniej aktywowałem BattleChesta i levelowałem dalej.

nie mówie, ze mi szkoda XD, ale pytam bo go jeszcze nie kupiłem i chce sobie pograc a znów mi sie nie chce wbijać tego 20 lvl XD

20 lvl to dosłownie chwila,zwłaszcza jak masz raf-a.

Nic straconego.

.

Nie trzeba.

a tak btw, jak sie w sumie zdecyduje po tych 30 dniach na zakup dodatku, chyba za kupno dodatku nie dostane kolejnych 30 dni prawda? (to mi sie nie podoba, niestety jestem gnojkiem, u którego ciężko z kasą i w sumie wiadomo takie cos by mnie bardziej zmotywowało do dalszej gry, nie chce aptrzec na prywatne serwer dziwnie sie na nich czuje dlatego wole spróbowac globala chociaz przez marne 30 dni)

a tak btw, jak sie w sumie zdecyduje po tych 30 dniach na zakup dodatku, chyba za kupno dodatku nie dostane kolejnych 30 dni prawda? (to mi sie nie podoba, niestety jestem gnojkiem, u którego ciężko z kasą i w sumie wiadomo takie cos by mnie bardziej zmotywowało do dalszej gry, nie chce aptrzec na prywatne serwer dziwnie sie na nich czuje dlatego wole spróbowac globala chociaz przez marne 30 dni)

dodatki Typu MoP, WoD i Legion nie daja Ci czasu gry, ale jak kupisz legion dostajesz bursta na 100 z ilvl 640 jakos, normlana gildia chwila posiedzenia i za golda kupujesz juz abo, wiec nie tak straszny abonament jak go ludzie maluja ;))

dodatki Typu MoP, WoD i Legion nie daja Ci czasu gry, ale jak kupisz legion dostajesz bursta na 100 z ilvl 640 jakos, normlana gildia chwila posiedzenia i za golda kupujesz juz abo, wiec nie tak straszny abonament jak go ludzie maluja )

Akurat jesli chodzi o " przysiedzenie " to potrafię xd ale wiesz jak to jest być newbie co tu robic zeby postac była idealana szybko zarabiała itd itd itd.. wiadomo polska gildia mi pomoże ale narazie to tylko sobie tak odpalam ten starter wbijam 5 lvl i czekam na wypłate zeby zakupić tego battlechesta-zawiodłem sie troche bo jednak dodatek chyba teraz kosztuje z 70-80zł.

Tak jak w temacie, czy jak zagram starterem do 20lvl czy mogę kupić battlechesta z jakiej chce strony? czy musze kupic pełną wersje z Battlenetu? :)