StarWars Jedi Knight Jedi Academy ?!

Dzisiaj miałem swój początek z Star Wars Jedi Knight Jedi Academy na single Player odrazu po wejściu do świata muszę uwolnić jakiegoś gościa , lecz nie wiem w , którym miejscu on jest ?!

Ale chodzi tobie o zupelne pierwsza misje, a dokadniej mowiac, pierwsze sekundy z gra? Jsli tak, to chodzi o sciecie drzewa mieczem swietlnym, aby Rosh (chyba tak sie zwal) mogl po tym prowizorycznym moscie przejsc przez strumyk.

A najlepiej to olać tryb dla pojedyńczego gracza bo jest zwyczajnie przeciętny oraz uczy złych nawyków. Natomiast jak wejdziesz na rozgrywkę wieloosobową to już stamtąd nie wyjdziesz - to jak dla mnie najlepsza gra sieciowa na świecie, moja miłość na zawsze <3

Jedi Knight 2 jest 100x lepszy niż JA w multi. ;>

Pograjcie se na multi z OJP Exchanced! Walki wyglądają tak jak na filmach :D

OJP ssie, jesli mowa o systemie walki. "Jedyna" zaleta tego moda, to organizowanie serverow RolePlay, ale to nie zmienia faktu, ze sam model rozgrywki prezentuje sie srednio. Najlepsze walki na miecze sa na basejka, ale najlepsza rozgrywke jako calosc posiada mod MB2.

Za posty wyżej dostałbym warna.

Ale jak już leci offtopic,to tak jak pisze Dzz MB2>all

Za posty wyżej dostałbym warna.

Na szczęscie na forum panuje kumoterstwo i jako zagorzały zwolennik basejka muszę się zgodzić z postem Dzz. Może za wyjątkiem tej części z Movie Battles. Pograłem trochę i jakoś niesamowicie mnie nie wsysło, na pewno nie tak jak po prostu pojedynki na miecze. Niestety, serwerów basejka prawie już nie ma a jak się gdzieś rodzyn trafi to świeci pustkami :( Wszędzie tylko jakieś Clan Mody i inne JA+.

JA+ to najwiekszy syf, jaki nosil nasz swiat ; p. No dobra, troche przesadzilem, ale ciezko mi o inna reakcje, kiedy siegne pamiecia daleko w przeszlosc i przypomne sobie te wszystkie wspaniale partie ktore rozegralem na basejka i gdy spojrze teraz na jk3, na nasz ascene, gdzie basejka zostala wyparta przez JA+... Ale gracze sami sobie winni, a w zasadzie ci pseudo pro, ktorzy stanowili o jakosci sceny i o kierunkach, ktorymi miala podazac, to wlasnie ci najlepsi gracze, lokujac swe zainteresowania w wojnie na configi i zupelnie odmieniajac typy rozgrywki na serverach sprowadzajac cala gre do ciaglej walki o bycie najlepszym. Po paru latahc nie mozna juz bylo wbic zwyczajnie na server, posiedziec na Deathmatchu, pogadac z ludzmi, pojedynkowac sie, uprawiac rozne gry czy zwyczajnie trollowac. Gdzies uleciala ta luzna atmosfera, a basejka stala sie synonimem sztywniactwa i gry o fragi. Szkoda ; p.

[media=]

MovieBattles 2 ma w sobie pewien pierwiastek tego, co kiedys posiadala basejka. Ta specyficzna atmosfera, ktora sprawia, ze do gry czasem wchodzi si enie tylko po to, aby pozabijac zbitki pikseli, ale nawet po to, by sobie z kims pogadac czy powyglupiac sie z wirtualnymi znajomymi. Arrrrr

Jeśli chodzi o Movie Battles to mało o tym modzie wiem :/. Wiedziałem, że istnieje ale nigdy sie nim nie zainteresowałem, a co do JA+ to mam podobne zdanie co Dzz. Większość mojego czasu w JA spędziłem na Singlu, modach do singla dodające nowe historie no i na tradycyjnych serwerach.

DRGT, to wlasnie nastal najwyzszy czas, aby nadrobic zaleglosci i zagrac w MB2 ; p.

Chodzi o to , że w multi wyskakuje mi błąd podczas rozgrywki CL_cl_parsepacketentities może dlatego , że używam cracka .

matis208 jeśli włożyłeś do folderu z grą cracka o nazwie jamp to se nie pograsz. Słyszałem, że one tylko utrudniają rozgrywkę. Przywróć orginalne pliki i zainstaluj patch 1.01 po tym gra będzie ci chodziła, że aż miło.

Jako ciekawostkę powiem, że sam błąd oznacza, że twój client wysyła niepoprawne komendy do serwera, który nie może ich rozpoznać i cie wywala :P

Dzisiaj miałem swój początek z Star Wars Jedi Knight Jedi Academy na single Player odrazu po wejściu do świata muszę uwolnić jakiegoś gościa , lecz nie wiem w , którym miejscu on jest ?!