Stary gracz szyka MMorpg

Witam jestem na forum nowy ale stronę MMORPG przeglądam już od dawna . problem mam taki ze szukam mmorpga na mój laptop ponieważ mam czas aby popykać w pracy niestety tylko na tym laptopie.

Specyfikacja:

Procesor-Intel Core(TM) i5-6200 cpu 2.30GHz 2.40GHz

Karta graficzna-ATM Radeon R5 M430

Ram-DDR4 2133 4GB

Grałem w takie gry jak Lineage II, Aion, Tera, SWTOR, WOW, i wiele innych w tym klimacie.

Czy możecie mi wyłożyć kilka tytułów w które mógłbym śmiało pograć na w/w sprzęcie będę ogromnie wdzięczny i z góry dziękuję za odpowiedzi.

A Twój szef wie, że sobie grasz w gierki na laptopie w pracy?

Jeśli już lubisz mieć coś odpalonego w tle, to polecam gry przeglądarkowe z automatyczną walką i autotrackerem. I mówię poważnie - postać będzie sama wykonywać wiele czynności, więc nie będziesz musiał odrywać się za bardzo od pracy.

A Twój szef wie, że sobie grasz w gierki na laptopie w pracy?

Oczywiście że wie bo sam nim jestem ;p a tak na serio mógłby ktoś podać kilka tytułów z dobrą fabuła pve ale również elementami pvp ??

Witam jestem na forum nowy ale stronę MMORPG przeglądam już od dawna . problem mam taki ze szukam mmorpga na mój laptop ponieważ mam czas aby popykać w pracy niestety tylko na tym laptopie.

Specyfikacja:

Procesor-Intel Core(TM) i5-6200 cpu 2.30GHz 2.40GHz

Karta graficzna-ATM Radeon R5 M430

Ram-DDR4 2133 4GB

Grałem w takie gry jak Lineage II, Aion, Tera, SWTOR, WOW, i wiele innych w tym klimacie.

Czy możecie mi wyłożyć kilka tytułów w które mógłbym śmiało pograć na w/w sprzęcie będę ogromnie wdzięczny i z góry dziękuję za odpowiedzi.