Stary Komputer?

Witam chcialem sie zapytac czy ten sprzet jest jeszcze dobry :

AMD Sempron™ Processor

3400+

1.81 GHz , 1,00 GB RAM

Jak Slaby to : Czy Oplaca sie bardziej Wymienic Czesci czy Kupic Nowy PC ?

Dodam Jeszcze ze Chcial bym na tym komputerze grac w Dobre gry .. Nie chodzi mi ze musze miec super Komputer ze Battlefield pojdzie mi na najwiekszych bez sciny ale zebym se mogl fajnie ladnie pograc .

Kupić nowy komputer.

Miałem podobny do twojego, ale z 512 ram i prockiem amd 1.6GHz - spaliła mi się płyta główna i taniej wyszło kupić nowy komputer(1350zł za maszynkę, na której da się grać na maksymalnych ustawieniach w każde mmorpg o ile nie chodzi o raiderza z pełnymi cieniami i 4 magami w party bo wtedy do 20fps spada, tak to trzyma się nieźle na +50fps)

Tak taniej wyjdzie kupienie lub złożenie noweg komputera o ile dysponujesz teraz gotówką.

Opchnij wszystko , oprócz obudowy, dyskui i dvd, jeszcze ewentualnie zasilacz jak masz jakiś dobry

Kup g860 + płyta + pamiec + 7770 grafa sie w 1000 powinieneś zmieścić + ewentualnie zasilacz 150 zł

za swoje gratki tez coś powinieneś dostać ;)

a zapomniałem dysk masz sata ?

Właśnie tu problem bo prawdopodobnie dysk ma mały i stare złącza więc nowy też będzie trzeba kupić prawdopodobnie bo same złącza nie są tanie czasami

1000 zł żeby grać komfortowa w bf3 nie wystarczy... :/. Musisz trochę więcej kasy wyłożyć sama grafa będzie ok 500 zł.

No to dobra Wielkie Dzieki za Pomoc ;) przerzuce sie lepiej na konsole ;P

to jak na konsole nie zapomnij o LCD full HD za 1600 zł, bo bez tego gówno co grafe poczujesz

Konsola 1tyś (bez gier i kinecta itd)+telewizor 1600 wychodzi ok 2600zł, za to mozna złożyc dużo lepszy komputer, o ile masz dobry monitor, klawe i myszkę. Chociaż i z tym da radę.

Lepiej poczekać do premier nowych konsol gdyż wtedy drastycznie spadną ceny xBox360 i PS3.

Witam chcialem sie zapytac czy ten sprzet jest jeszcze dobry :

AMD Sempron™ Processor

3400+

1.81 GHz , 1,00 GB RAM

Jak Slaby to : Czy Oplaca sie bardziej Wymienic Czesci czy Kupic Nowy PC ?

Dodam Jeszcze ze Chcial bym na tym komputerze grac w Dobre gry .. Nie chodzi mi ze musze miec super Komputer ze Battlefield pojdzie mi na najwiekszych bez sciny ale zebym se mogl fajnie ladnie pograc .